Økonomielev søges til internationalt miljø

Ønsker du at arbejde i et internationalt miljø i centrum af København, hvor du får mulighed for at få en bred økonomisk kontoruddannelse? Interesserer du dig for tal og IT, og har du lyst til at arbejde i en stor organisation, som er i evig forandring? Trives du med at arbejde tæt sammen med andre og levere god service? Så skal du søge en 2-årig elevplads på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet med start 1. september 2020.

Som økonomielev hos os vil du opleve, at du i løbet af din elevtid får opgaver med større og større ansvar, så du løbende udvikler dig fagligt og personligt. Vi tilrettelægger et fokuseret forløb inden for økonomi med fokus på projektøkonomi og regnskab. Du kommer til at arbejde i to enheder, så du får indblik i, hvordan vi arbejder sammen på tværs og løser opgaverne i fællesskab. Du vil få en spændende og afvekslende kombination af praktik og skole.

Du deltager i et introduktionsforløb sammen med andre kontorelever, og vi sørger for, at du får oplæring i alle dine opgaver. Derudover tilbyder vi kurser, der vil styrke dine kompetencer inden for økonomi, f.eks. avanceret brug af regneark.

Når du har gennemført din uddannelse som økonomielev, har du opnået praktisk erfaring med økonomiadministration og økonomisystemerne, som anvendes bredt i staten. Det giver dig gode beskæftigelsesmuligheder, både i uddannelsessektoren og i andre offentlige organisationer.

Som økonomielev kommer du til at arbejde med:

 • Administration af eksternt finansierede forskningsprojekter
 • Behandling af fakturaer, rejseafregninger og udlæg
 • Debitorer og betalingsanmodninger
 • Års- og perioderegnskaber til bevillingsgiverne
 • Controlling-opgaver
 • Budgetopfølgning
Som økonomielev ser vi gerne, at du

 • er engageret og har gjort dig klart, at det er økonomielevuddannelsen, som du brænder for
 • har flair for tal og IT
 • er serviceminded samt detalje- og resultatorienteret
 • tager ansvar for dine opgaver og egen læring
 • er mødestabil
Da en del af medarbejderne, du skal arbejde sammen med, ikke taler dansk, skal du kunne begå dig mundtligt og skriftligt på engelsk.

Vil du vide mere?
Så kontakt økonomimedarbejder Mikkel Thulesen på 35 33 59 64 eller økonomichef Maria Bjaaland Larsen på 35 32 63 25

Det er et krav, at du har bestået eller vil bestå en af følgende uddannelser:

 • EUX merkantil og har opfyldt adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i økonomi.
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS
 • HHX
 • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration opnået på gammel ordning (påbegyndt før 1. august 2015)
Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen skal være foretaget på en erhvervsskole, og vi foretrækker, at du har mindst 18 måneder tilbage af din elevuddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold:

Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Er du mellem 18 og 24 år er startlønnen 14.159,42 kr. pr. måned eksklusiv pension. Og er du fyldt 25 år, er lønnen 20.484,50 kr. pr. måned eksklusiv pension. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Der foreligger en flekstidsaftale.

Københavns Universitet samarbejde med Niels Brock, hvor dit skoleforløb foregår som udgangspunkt, men det er også muligt at blive tilknyttet en anden skole.

Vil du søge?

Når du søger, vil vi gerne have dit CV, en ansøgning og dine eksamensbeviser. Dit CV skal indeholde oplysninger om din uddannelse, dine erhvervserfaringer og dine sprogkompetencer. I din ansøgninger vil vi gerne have, at du redegør for, hvorfor du har valgt at uddanne dig til økonomimedarbejder.

Du søger økonomielevstillingen via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest 9. august 2020. Vi afholder samtaler den 14. august, og der vil indgå en skriftlig opgave i forlængelse af samtalen af ca. ½ times varighed. Der kan derudover indgå andre tests i rekrutteringsforløbet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Økonomielev

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Vil du have en praktisk uddannelse inden for økonomiområdet og kickstarte dit arbejdsliv? Vi søger en økonomielev pr. 1. september 2020 en uddannelsesstilling for dig, som gerne vil arbejde i en økonomiafdeling. Uddannelsen varer to år inklusiv cirk...
Indrykket:3. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Økonomielev

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Vil du have en praktisk uddannelse inden for økonomiområdet og kickstarte dit arbejdsliv? Vi søger en økonomielev pr. 1. september 2020 en uddannelsesstilling for dig, som gerne vil arbejde i en økonomiafdeling. Uddannelsen varer to år inklusiv cirk...
Indrykket:3. juli 2020