Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomielev til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet

Vil du gerne have en spændende kontoruddannelse inden for økonomi? Og vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske vores nye økonomielev, som der normalt er rift om efter endt uddannelse.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale SCIENCE søger pr. 1. februar 2021 en økonomielev til en varieret kontoruddannelse med speciale i økonomi.

På SCIENCE forsker og underviser vi inden for mange spændende områder der spænder lige fra mad, klima, miljø, natur og dyrevelfærd til it, idræt, genetik og astrofysik. SCIENCE er organiseret i et fakultetssekretariat og 12 institutter placeret centralt i København og på Frederiksberg.
Vi arbejder hver dag på at styrke vores arbejdsmiljø, og vi har fokus på trivsel og det gode kollegaskab. Som medarbejder hos os har du flextid, gratis parkering, personaleforening og adgang til smukke, historiske omgivelser i vores forskellige placeringer i byen.

Dine arbejdsopgaver som økonomielev
Du vil få en uddannelse inden for økonomi, hvor du vil være 1 år i hhv. Fakultetssekretariatet og på Institut for Plante- og Miljøvidenskab. Herigennem vil du opnå kendskab til de mange forskellige regnskabs- og økonomiopgaver, som findes på et universitet, eksempelvis:

 • Kreditor- og debitorforvaltning
 • Ompostering og intern handel
 • Kasse, bank og afstemninger
 • Projektøkonomi
 • Systemkendskab, herunder især Navision Stat, IndFak, RejsUd og LDV
Dine arbejdsopgaver vil både bestå af selvstændige opgaver og opgaver som løses i teams. Du vil i løbet af din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.
I hver enhed vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som også fungerer som din vejleder, og du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer og brugere – danske såvel som internationale. Derudover vil du blive en del af vores netværk for kontorelever, som mødes regelmæssigt.

Vores nye elev
Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses og brugere betjenes. Du vil i din elevtid opleve vores organisation fra flere forskellige vinkler, og derfor er det vigtigt, at du:

 • Er positiv, engageret og serviceminded
 • Er god til at skabe relationer og i stand til at omgås forskellige typer mennesker
 • Er lærenem og grundig i din opgaveløsning
 • Kan have mange bolde i luften, er opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
 • Har gode dansk- og it-kundskaber
 • Har godt kendskab til MS Officepakken, herunder Word og Excel
 • Er tryg ved at tale og skrive på engelsk
Uddannelsesmæssige krav
Du har bestået eller forventer at bestå EUX rettet mod kontor, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb (EUS) for studenter (HHX hhv. STX, HTX og HF) eller et adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. februar 2021.

I uddannelsesforløbet indgår 5 ugers skolegang på Niels Brock, mulighed for supplerende valgfag samt den afsluttende fagprøve.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Ansøgning
Send din ansøgning sammen med CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest søndag den 18. oktober 2020.

Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende din realkompetencevurdering med din ansøgning.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 44.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef Morten Estrup, Fakultetssekretariatet på telefon 35 33 52 67 eller mail mes@science.ku.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.