Økonomielev ved Østjyllands Politi

Aarhus, Østjyllands Politi

Østjyllands Politi søger en økonomielev pr. 1. september 2018.

Du bliver elev i en anderledes og stor organisation. Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø – med garanti for faglig såvel som personlig udvikling, ved os er du ikke ”blot elev”.

Din elevuddannelse vil veksle mellem praktik på vores hovedstation i Aarhus og skoleperioder på Aarhus Business College. Den praktiske del vil foregå i vores Regnskabssektion, hvor du vil komme til at arbejde med kreditor- og debitorbogholderi.

I løbet af din toårige elevuddannelse kommer du til at arbejde med mange relevante områder indenfor administration omgivet af dygtige og ambitiøse kolleger, som gerne deler deres viden med dig. Du får en omfattende oplæring, med ansvar for egne, selvstændige arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du er åben og imødekommende og har lyst til at arbejde i en stor organisation, hvor du vil komme i kontakt med mange forskellige kollegaer.

Som elev ved Østjyllands Politi får du mulighed for at indgå i et elevnetværk med andre elever, så I kan dele erfaringer på tværs af uddannelsesperioder.

Hvis du kan se dig selv som økonomielev ved Østjyllands Politi, har personlige og faglige kompetencer at tilbyde samt gå-på-mod og tager medansvar for egen uddannelse, så vil vi opfordre dig til at søge stillingen.

For at komme i betragtning skal du:

- Have et adgangsgivende grundforløb, enten i form af bestået eller forventet bestået EUX-forløb, en gymnasial baggrund eller HHX med suppleringsfag, HG2 eller HGV med dansk, IT og Erhvervsøkonomi på C-niveau.
- Kunne sikkerhedsgodkendes.
- Have indgående kendskab til excel og pivot tabeller.
- Tale og skrive flydende dansk.
- Du skal brænde for en kontoruddannelse med Speciale i Økonomi.
- Udvise arrangement, selvstændighed og fleksibilitet.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er pr. 1. september 2018.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen mellem HK/Stat og Finansministeriet. Din arbejdstid vil være på 37 timer pr. uge.
Den daglige arbejdstid er som udgangspunkt fordelt således:
- Man- & torsdag 8.00-16.00
- Tir-, ons- & fredag 8.00-15.00

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Helena Waldhauer på 2558 3319 eller uddannelsesansvarlig Carina Agerskov på 2270 2141 alle hverdage mellem kl. 9.00-11.00 eller på CAG003@politi.dk, hvorefter din mail vil blive besvaret hurtigst muligt.


Kontakt og ansøgning

Der modtages kun elektroniske ansøgninger.
I ansøgningen bedes du skrive, hvilke personlige kompetencer du mener at kunne bidrage med i forhold til et uddannelsesforløb, beskrive hvordan du bruger den økonomiske vinkel i din hverdag samt, hvorfor du ønsker at arbejde ved Østjyllands Politi.

Din ansøgning, CV med kopi af eksamensbevis /eller seneste standpunktskarakterer, samt andre relevante bilag bedes sendt senest fredag den 1. maj 2018.
Stillingerne søges ved at klikke på "Ansøg nu" knappen her på siden.

Du kan læse mere om Østjyllands Politi på https://www.politi.dk/Oestjylland. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bliv en del af fællesskabet og gør en forskel!

FRODE LAURSEN A/S

Aarhus
Vi mangler dig, der brænder for en elevplads, hvor du får ansvar og bliver udviklet, og hvor du får lov til at dyrke kvaliteten og strukturen i dine opgaver, og samtidig får du 75 elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov! Vi giver dig en prakti...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sammen når vi hele Europa!

FRODE LAURSEN A/S

Aarhus
Vi mangler dig, der brænder for en elevplads indenfor spedition og shipping, hvor du får ansvar og bliver udviklet i et tempofyldt miljø, hvor ingen dage er ens, og samtidig får du 75 elev- og lærlingekolleger, der er med på sjov! Vi giver dig en pr...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Talstærk og velorganiseret administrationselev søges til en af Danmarks største eCommerce virksomheder

FIRTAL WEB ApS

Aarhus
Har du lyst til at lære noget hver eneste dag, så er det nu du skal søge. Vi søger nemlig lige nu en elev, som kan være en del af vores operations team (administration og indkøb). Om Firtal Web Vi er et ungt team, som opererer fra vores kontor i Lys...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kontorelev til studieadministrationen Campus Aarhus C

VIA Campus Aarhus C Studieadministration, Pædagogik og Samfund

Aarhus
Studieadministrationen på Campus Aarhus C søger en kontorelev med speciale i offentlig administration pr 22. maj 2018 eller efter nærmere aftale. Du får arbejdsplads i vores moderne Campus i Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C. HOVEDOPGAVER • Administration...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Kontorelev til Favrskov Kommune, Jobcenter - sygedagpengeområdet

Jobcenter Favrskov

Favrskov
Kontorelev til Favrskov Kommune, Jobcenter - sygedagpengeområdet Brænder du for en god uddannelse, og er du til en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver? Favrskov Kommune kan pr. 15. august 2018 tilbyde en plads som kontorel...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018