Økonomikonsulent, Medicinsk administration, Medicinsk afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Er du talknuser og brænder du for økonomi i en offentlig styret organisation. Så søger Medicinsk afdeling en økonomikonsulent til en nyoprettet stilling til besættelse pr. 1. november 2020.

Vi søger en fagligt stærk konsulent til at understøtte økonomistyringen i medicinsk afdeling. For at kunne skabe et godt styringsoverblik har vi brug for en datastærk kollega, som kan hente, behandle og formidle en lang række forskellige data til brug i administrative beslutningsgrundlag.

Du bliver en del af et team på 7, bestående af ledelseskonsulenter og udviklingssygeplejersker, der har fokus på samarbejde om afdelingens opgaver, faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel, så vi kan lykkes med ambitionen om at levere pleje og behandling af højeste kvalitet i tæt samarbejde med klinisk praksis.

Om jobbet
Som økonomikonsulent kommer du til at dække en bred vifte af opgaver i en central rolle, hvor du refererer til afdelingsledelsen og understøtter den samlede ledergruppe i afdelingen gennem kvalificeret økonomi og aktivitetsrapportering, rådgivning og vejledning samt analysearbejde i øvrigt. Dine primære opgave vil være at levere det relevante datagrundlag, og hjælpe med at oversætte tal til let forståeligt ledelsesinformation. Vi arbejder løbende med at sikre og udvikling sammenhængen mellem data og økonomi, det er derfor vigtigt, at du har, både har forståelse for dataanvendelse, -behandling og koblingen til økonomistyringen. Opgaverne vil være en kombination af løbende driftsopgaver og udviklingsopgaver.

Om dig

Vi forventer at du

 • Relevant uddannelse

 • Kan arbejde i detaljen men også formår at arbejde i et overordnet perspektiv i en politisk ledet organisation

 • Har stærke IT-kompetencer

 • Har et analytisk mindset – du er god til at formidle data både skriftligt og mundtlig

 • Kan være både serviceorienteret og konstruktivt kritisk

 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og indgå i samarbejdsrelationer på tværs af flere forskellige ledelseslag

 • Har evnen til at omdanne et problem til en løsning

Vi kan tilbyde:

 • Et afvekslende og udfordrende job

 • Stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af egne arbejdsopgaver

 • Mulighed for personlig og faglig udvikling

 • Et uformelt kollegialt miljø med engagerede kollegaer

 • Et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt. Kontaktfladen er stor i forhold til at assistere både afdelingsledelsen og afsnitsledelserne og have tæt kontakt til administrationen i Sygehuset.

I jobbet som økonomikonsulent vil du have mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, og vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer. Medicinsk stab er en lille enhed, du skal derfor være indstillet på at tage del i mange forskellige opgaver, herunder understøtte afdelingsledelsen i store som små opgaver og indimellem løse praktiske opgaver også.

komsydpå.dk kan du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing F. Sygehus.

Hvis du kommer fra hovedstadsområdet, har du mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart 1. november 2020

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen og eventuelt besøge os, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Rikke Steener Olsen, 29 66 48 41.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.