Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til den centrale økonomistab

Brænder du for kommunal økonomistyring, og er du god til tal og regnskab? Så er du måske vores nye kollega i den centrale økonomistab?
 
Den centrale økonomistab i Allerød Kommune søger en økonomikonsulent med stor regnskabsforståelse. Stillingen er på 25 timer om ugen.
 
Tiltrædelsen vil blive aftalt nærmere, og kan for eksempel være pr. 1. december 2020.

Den profil vi søger skal arbejde struktureret med en bred vifte af regnskabsopgaver som relaterer sig til bank, kreditor, afstemninger, betalingsløsninger, moms og interne kontroller/servicebesøg. Du får også en vigtig rolle i forhold til drift og udvikling af økonomisystemet, Prisme. Her bliver dine opgaver bl.a. support, undervisning og at medvirke til, at vi udnytter de forskellige funktionaliteter i økonomisystemet bedst muligt. Vi ønsker dermed at understøtte en bedre digital understøttelse af de decentrale brugere, eftersom vi står over for en større opgradering af vores økonomisystem.

Om dig
Du har god regnskabsforståelse og ikke mindst lyst til at lære nyt. Du er rutineret Excel-bruger og har desuden stor systemforståelse, da du kommer til at arbejde i flere systemer. Samtidig kan du formidle din viden på en let og forståelig måde, både skriftligt og mundtligt. Som person er du initiativrig, positiv og dermed en god og professionel ambassadør for Økonomi, som bidrager til høj faglig kvalitet. Vi forestiller os, at du har erfaring fra den offentlige sektor med de nævnte opgavetyper. Du må gerne være nyuddannet kontorelev og fuld af idéer og gå-på-mod til at lade dine idéer udfolde sig.

Om os
Økonomi er en stabsfunktion, som understøtter udviklingen af kommunens kerneopgaver ved at levere robust drift, sikre styringsgrundlag og ledelsesoverblik gennem effektive processer, rådgivning og løbende dialog. Vi er i øjeblikket 19 engagerede og dygtige medarbejdere fordelt på tre teams: Budget og Regnskab, Udbud og Indkøb og Debitorstyring. Vores kerneopgave er at understøtte og udvikle en god og transparent økonomistyring, herunder at sikre en sund og bæredygtig økonomisk udvikling baseret på realistiske budgetforudsætninger og et korrekt regnskabsgrundlag. Vi lægger vægt på et uformelt miljø og godt kollegaskab med plads til forskelligheder. Hos os løfter vi økonomistyringsopgaven i fællesskab. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab med gode muligheder for vidensdeling.
 
Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte økonomichef Jette Møberg på 21 72 11 84 eller teamleder Mikael Fællesskov på 29 28 29 66.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter din profil, kompetencer og gældende overenskomst med enten HK eller AC, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på vores kommende medarbejder.
 
Ansøgningsfrist og samtaler .
Du sender din ansøgning og uddannelsesbevis digitalt via linket i annoncen senest 18. oktober 2020.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 22. oktober 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.