Økonomikonsulent til Regnskab

Koncernøkonomi i Region Midtjylland søger en engageret og struktureret økonomikonsulent til Regnskab, som brænder for at arbejde med moms, afgifter og intern kontrol i regionen.


Om jobbet
I jobbet som økonomikonsulent i Regnskab skal du varetage opgaver på moms- og afgiftsområdet, herunder have sparring med de interne driftsenheder om moms og afgifter.
Du vil indgå i et team bestående af en anden medarbejder, hvor I sammen har ansvaret for moms- og afgiftsområdet i Region Midtjylland.
Som økonomikonsulent får du også opgaver, der knytter sig til intern kontrolområdet, og her skal du være med til at sikre et godt kontrolmiljø i regionen. Opgaverne på kontrolområdet sker i samarbejde med kollegaerne i Intern Kontrol.

De primære arbejdsopgaver vil være følgende:
 

  • Opgaver på moms- og afgiftsområdet, herunder momskontroller
  • Rådgivning og sparring på moms- og afgiftsområdet
  • Være med til at sikre et godt kontrolmiljø
  • Udarbejde interne retningslinjer og vejledninger
  • Opfølgning og controlling af om retningslinjer efterleves
  • Rådgivning og sparring om regnskabspraksis og retningslinjer


Om dig
Du har en relevant økonomiuddannelse og erfaring fra det offentlige, revisionsbranchen eller det private erhvervsliv, hvor du har arbejdet med moms, afgifter og interne kontroller.
 
Du har et godt kendskab til regnskabsopgaver og meget gerne kenskab til regler og krav på regionernes regnskabsområde.

Du er analytisk, struktureret og forstår økonomiske processer og kan arbejde med mange data i Excel. Generelt har du et godt overblik over processer, men forstår også at dykke ned i detaljerne.
Du er god til at kommunikere kompliceret stof klart og præcist både mundtligt og skriftligt. Og du er god til at samarbejde og indgår nemt i dialog med kollegaer på tværs af en stor organisation.


Om os
I Regnskab i Koncernøkonomi vil du være en del af et kontor med 28 andre engagerede medarbejdere. Vi sætter fagligheden i højsædet i en hverdag, der er præget af åbenhed og en uformel omgangsform. 

Regnskab er ét blandt seks kontorer i Koncernøkonomi med i alt ca. 100 ansatte. Koncernøkonomi har det overordnede ansvar for Region Midtjyllands økonomi, herunder budget, regnskab, økonomiske analyser og strategier for forvaltningen af regionens ejendomsportefølje. Dertil kommer afregning af praksisområdet og sikring af lægedækningen.

Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på den enkeltes trivsel, og som giver mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så der er balance mellem arbejdslivet, fritidslivet og familielivet.
 

Om ansættelsen 

Der er tale om en fuldtidsstilling med tjenestested i Regionshuset i Viborg.
Forventet tiltrædelse den 1. april 2021 eller snarest derefter.

Løn – og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 

Interesseret?

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte regnskabschef Charlotte Dalsgaard Andersen på 2334 8504.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.