Økonomikyndig administrativ medarbejder til Tvær-fagligt Center for Børn og Unge

Har du lyst til at være del af en velfungerende administration, der understøtter godt 90 medarbejdere i løsningen af deres opgaver? Hvis du har og også er systematisk, grundig og trives med en serviceorienteret kontakt til medarbejdere og samarbejdspartnere, så har vi måske en stilling for dig.  
 
Om dig i jobbet 
Du indgår i det administrative team med hovedansvaret for intern økonomiopfølgning/ledelsestilsyn, herunder budget og regnskab i samarbejde med den centrale økonomiafdeling i Børne- og Ungeforvaltningen. Det er en forudsætning, at du har erfaring med fakturering, bogføring og økonomiopfølgning fra en lignende stilling. Erfaring fra arbejde i en politisk styret organisation vil være en fordel.  
 
Du trives med en bred kontaktflade, hvor henvendelser fra kolleger, borgere, interne og eksterne samarbejdspartnere er en del af hverdagen. Du føler ansvar for opgaven. Dertil formulerer du dig let forståeligt, både skriftligt og mundtligt.  
 
Den ideelle kandidat har desuden stærke it-kompetencer og lyst til at arbejde med digitaliseringsprocesser, herunder udvikling af ledelsesinformationssystemer med baggrund i statistik og analyse i samarbejde med udviklingskonsulent og ledelse. Stillingen rummer derudover en række øvrige administrative opgaver efter nærmere aftale. 
 
Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt.  
 
Tiltrædelse: snarest muligt. 
 
Vi forventer af dig 
  • Du er ambitiøs med dit arbejde. 
  • Du er udadvendt, serviceminded og tydelig at samarbejde med. 
  • Du er pligtopfyldende, stabil og bidrager til et godt og sjovt arbejdsmiljø. 
  • Du har erfaring fra et lignende job. 
  • Du har kendskab til administrative systemer som SB-sys, KMD rollebaseret indgang og økonomisystemet ØS eller lignende systemer. 
  • Du er uddannet inden for offentlig administration enten som professionsbachelor i offentlig administration eller som administrationsøkonom. 
 
Vi tilbyder dig 
Et fagligt stærkt miljø og et arbejdsfelt i bevægelse med 3 engagerede kollegaer, der møder hinanden med tillid, gensidig respekt og ordentlighed. Vi er efterspurgte samarbejdspartnere for daginstitutioner og skoler. 
 
Stor selvstændighed og meningsfulde, afvekslende udfordringer i en organisation, hvor du har mulighed for at påvirke dit arbejdsfelt. 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og principperne i Ny Løn. 
 
Om os 
Tværfagligt Center for Børn og Unge er Vejle Kommunes rådgivnings- og vejledningstilbud til de almene og specielle tilbud for børn og unge inden for dagtilbud 
og skoler. 
 
Vores opgave retter sig endvidere mod at støtte børn og unge med særlige behov i alderen 0-18 år samt deres forældre. 
 
Tværfagligt Center er en vigtig aktør i den vedvarende proces, hvor børn og unge understøttes i at deltage i faglige og sociale fællesskaber, og hvor fællesskabets muligheder styrkes. Alle medarbejdere har særlig viden og ekspertise vedrørende børn med særlige behov. 
 
Organisationen består af omkring 90 medarbejdere fra flere faggrupper herunder psykologiske rådgivere, tale/hørekonsulenter, sprogpædagoger, pædagogiske vejledere, småbørnskonsulenter, fysio- og ergoterapeuter, socialfaglige rådgivere mv. samt et administrativt team og en ledergruppe. 
 
Tværfagligt Center er opdelt i fire, tværfagligt sammensatte distrikter med 15-19 kollegaer, der betjener fire geografiske områder i Vejle Kommune. Desuden har vi en række borgerrettede åbne rådgivninger placeret på en matrikel i Vejle Midtby. 
 
Du kan læse mere om os på www.tcbu.vejle.dk.  
 
Flere oplysninger 
Flere oplysninger om stillingen kan fås hos distriktsleder Annette Friis Andersen fra uge 8, tlf.:40 32 96 27. 
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning med referencer og dokumentation for uddannelse senest 8. marts 2018
Samtaler forventes holdt mandag 12. marts 2018.  
 
Børneattest og straffeattest 
Vi indhenter børneattest og straffeattest. 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Administrativ medarbejder til Sprogcenter Vejle

Sprogcenter Vejle

Hedensted
Administrativ medarbejder med kendskab til Ludus Suite Sprogcentrets administration har travlt med implementering af ny lovgivning på området, og en af vores medarbejdere har valgt at gå på pension. Om jobbet - Dine primære opgaver består i Kursista...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Gå til hånde folk søges

Work4all Vejle

For en kunde i Næstved, søger vi ufaglærte medarbejdere til forfaldende arbejde. Der er tale om gå til hånde arbejde, hvor du skal hjælpe til med forskellige arbejdsopgaver som fx rengøring, oprydning og andet forefaldne. Arbejdstiderne vil variere ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Gå til hånde folk søges

Work4all Vejle

For en kunde i Herlev, søger vi ufaglærte medarbejdere til forfaldende arbejde. Der er tale om gå til hånde arbejde, hvor du skal hjælpe til med forskellige arbejdsopgaver som fx rengøring, oprydning og andet forefaldne. Arbejdstiderne vil variere m...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Medarbejder til Fleksrefusionsteamet

Jobcenter Horsens

Hedensted
Ydelsesafdelingen i Jobcenter Horsens søger 1 løsningsorienteret og fleksibel medarbejder til Fleksrefusionsteamet Er du løsningsorienteret, struktureret og god til tal? Er du en stærk teamplayer, som samtidig arbejder godt selvstændigt? Kan du tage...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Gå til hånde - Ølgod

Work4all Vejle

Hedensted
For en virksomhed i Ølgod, søger vi en gå til hånde medarbejder til opstart hurtigst muligt. Arbejdet vil være at tage tag ned, afdækning, oprydning og andet forefaldne. Det kan forekomme at du skal være udlægger på andre af virksomhedens pladser. V...