Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomimedarbejder til Det Kgl. Bibliotek i Aarhus

Økonomimedarbejder til Det Kgl. Bibliotek i Aarhus
 
Trives du i en udadvendt rolle som bindeled mellem Det Kgl. Biblioteks faglige områder og økonomiafdelingen? Evner du at formidle kompleks økonomisk information på en måde, så alle kan forstå budskabet? Så tilbyder Det Kgl. Bibliotek i Aarhus en attraktiv stilling som økonomimedarbejder.  
 
Vi søger en fagligt dygtig økonomimedarbejder med tiltrædelse 1. april 2018. Du bliver en del af en unik arbejdsplads, og du kommer til at indgå i økonomiafdelingen, der omfatter 14 medarbejdere fordelt i Aarhus og København.  
 
Arbejdsopgaver  
Som økonomimedarbejder vil du få ansvaret for en række forskellige opgaver inden for økonomistyring og faglig såvel som ledelsesmæssig rapportering.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
 
• Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning for faglige afdelinger og enheder  
• Regnskabsmæssig controlling  
• Økonomiske analyser, beregninger og rapporteringer  
• Samarbejde og sparring med økonomiafdelingens øvrige medarbejdere  
 
Biblioteket står overfor at skulle implementere et fællesstatsligt budgetsystem. Du vil blive en nøglemedarbejder i denne proces.  
 
Kvalifikationer
Du har en økonomisk uddannelse som f.eks. cand. merc., HD, cand.oecon. eller lignende. Du kan enten være nyuddannet eller have et par års erfaring fra tilsvarende stilling.  
 
Kendskab til de statslige regler og systemer inden for bevillings- og regnskabsområdet er en fordel. Vi forventer herudover, at du har gode IT-kundskaber, behersker Excel på højt niveau, ligesom du ikke er bange for nye systemer og forandringer. Som person er du selvstændig og ansvarsfuld og tager ejerskab for dine arbejdsopgaver.  
 
Det er vigtigt, at du har evner og lyst til at være økonomisk sparringspartner for de faglige afdelinger, hvor du vil få en bred kontaktflade. Vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere, er udadvendt og har humor, der gør det let at opbygge relationer.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.
 
Vi tilbyder en stilling i en afdeling, hvor arbejdsmiljøet er uformelt og præget af samarbej-det med mange forskellige faggrupper inden for biblioteksområdet, hvilket er med til at skabe en dynamisk hverdag. Der er mulighed for medlemskab af vores personaleforening samt kunstforening og adgang til kantine, der blandt studerende i Aarhus regnes for én af de bedste.  
 
Ansøgning  
Send din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen” senest 12. februar kl.12. Vi forventer at afholde samtaler den 19. februar og den 22. februar.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomichef Jørgen Troelsen, mobil 9132 4425 eller jtr@kb.dk.  
Du kan læse mere om Det Kgl. Bibliotek på www.kb.dk og på www.statsbiblioteket.dk.  
 
Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.  
 
Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her