Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomimedarbejder til HovedOrtoCentret på Rigshospitalet

Vi er et team på fire medarbejdere, der servicerer centrets otte afdelinger, der tilsammen har et budget på ca. 1,7 mia. kr., 2.200 ansatte og gennemfører 35.000 operationer og 60.000 ambulatoriebesøg om året.

Vi ønsker at intensivere arbejdet med kvalitetssikring og gennemsigtighed i økonomirapporteringen og søger derfor en ny kollega, der både skal arbejde med den mangfoldighed af opgaver der vedrører centrets økonomi og økonomistyring og med dataanalyser på en række andre områder.

Du skal indgå i løsning af økonomifunktionens mangeartede driftsopgaver, fx i forbindelse med udarbejdelse af perioderegnskaber og budgetter, men du skal også bidrage til videreudviklingen af rapportering mv. der understøtter datadrevet ledelse. Du kommer til at arbejde med et bredt felt af data i bl.a. Excel og datawarehus. Du skal kunne analysere og forstå sammenhænge i data. Dine analyser skal kunne omsættes til konkrete initiativer og understøtte forandringer til gavn for patienter og personale, i form af beslutningsgrundlag, præsentationer og ledelsesinformation. Opgaverne vil blandt andet være udarbejdelse af data til analyser af økonomi, arbejdstid, aktivitet, kapacitet og kvalitet på afdelingsniveau.

En betydelig del af dine opgaver forudsætter et tæt samarbejde med bl.a. kliniske ledere. Det kræver at du er en god kommunikator, der evner at formidle analyser mv. på en let forståelig måde til samarbejdspartnere med en anden faglig baggrund end din egen, samt at du kan sætte dig ind i deres behov for support fra økonomifunktionen.

Vi forventer at du:

  • Har nogle års erfaring med økonomistyring – med fordel fra et hospital, men det kan også være fra en større virksomhed eller revisionsbranchen
  • Trives med at løse de mangeartede driftsopgaver der hører til økonomiområdet
  • Har solid erfaring med økonomiske analyser, men også meget gerne med dataanalyser på andre områder
  • Er Excel superbruger og har erfaring med SAP, SD, Power BI og Sundhedsplatformen er et plus
  • Sætter en ære i at kvaliteten er i top
  • Er initiativrig og opsøgende indenfor stillingens opgavefelt
  • Er en god formidler i både tal og tekst
  • Er serviceminded og løsningsorienteret
  • Kan arbejde selvstændigt med et stærkt fokus på fællesskabet
  • Er struktureret, resultatorienteret og god til at overholde deadlines.
Du har en uddannelse indenfor økonomi og relevant erhvervserfaring. Du skal have gode faglige kompetencer og kunne navigere i den kompleksitet der er på et stort hospital. Du trives med at arbejde på tværs af faggrupper og kan balancere i feltet mellem klinisk personale og administration.

Jobbet er forankret i Centerledelsen. Du vil her blive en del af økonomifunktionen, der betjener såvel Centerledelsen som ledende overlæger og ledende afdelingssygeplejersker med budgetlægning, regnskabsopfølgning, rapportering og analyser samt økonomi-, projekt- og anden målstyring. Vi har ambitionen om, i en travl hverdag, at være en åben og professionel samarbejdspartner, der løser opgaverne med godt humør og udgangspunkt i brugernes behov.

Øvrige oplysninger:
Der er tale om en fuldtidsstilling i en stab med flad struktur og et miljø med gode løsninger, godt arbejdsmiljø og højt humør. Du vil selv have stor indflydelse på den daglige arbejdstilrettelæggelse.

Har du spørgsmål til stillingen:
Du er velkommen til at kontakte centerdirektør Martin Magelund Rasmussen tlf. 2476 4925 eller teamkoordinator Pia Heidemann tlf. 2129 0187.

Du kan læse mere om HovedOrtoCentret via linket her: HovedOrtoCentret

Løn- og ansættelsesvilkår:
Forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 24. november 2020. Ansættelsessamtaler afholdes den 2. december 2020.

Rigshospialet er en røgfri arbejdsplads.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.