Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomimedarbejder til Team Regnskab

Absalons økonomifunktion er i rivende udvikling, og vi søger dig, der med et højt ambitionsniveau leverer sikker drift og et korrekt regnskab.

I Økonomi understøtter vi direktionen, centerchefer og afdelingschefer med en professionel og kompetent sparring, så de kan træffe fornuftige økonomiske beslutninger til Absalons bedste. Absalon er en professionshøjskole i vækst med et stærkt fokus på kvalitet i undervisningen, studieengagement og regional forankring. Vi har tolv professionsbacheloruddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og en stærk udvikling inden for forskning og udvikling.

Din profil
Vi søger dig der har lyst til at bidrage med god energi i samarbejdet og kan genkende dig selv i nedenstående profil:

Du er vant til at arbejde i økonomisystemer. Du har gennem din erfaring opnået et indgående kendskab til økonomisystemer. Vi ser gerne du har erfaring med Navision Stat, som vi bruger hos os, men det er ikke et krav.

Opgaver inden for regnskab. Du har tidligere arbejdet med regnskab i forskellige sammenhænge, og du har gerne erfaring med at bogføre og håndtere anlæg. Samtidig har du også arbejdet med årsafslutning og er vant til at det er en årlig tilbagevendende arbejdsopgave.

Du er velbevandret i Excel. En stor del af din hverdag kommer til at handle om tal, og det er du god til. Du er struktureret og er ikke bange for at komme helt ned i detaljen. Desuden er du hjemmevant i Excel og har generelt flair for IT.

Du har det store overblik. Når du løser dine arbejdsopgaver, formår du at træffe kvalificerede beslutninger og omsætte dem til handling. Du er ansvarsbevidst og løsningsorienteret. Som person har du ro og overblik i pressede situationer. Det er særlig vigtigt op til årsafslutning og andre perioder, hvor vi arbejder med deadlines. Du er god til at planlægge og følge op på dine egne arbejdsopgaver.

Udvikling er en del af vores hverdag. Du har lyst til at udvikle dine kompetencer og bidrage til at udvikle teamets opgaveløsning. Du har gode samarbejds- og formidlingsevner.

Derudover forventer vi du har:

  • en relevant uddannelse inden for regnskab og har arbejdet i en økonomiafdeling gerne inden for det offentlige.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af regnskabsteamet, der sikrer et solidt og stringent datagrundlag for Absalons økonomistyring og compliance med love og god forvaltningspraksis.

Teamets opgaver omfatter: Bogføring og opfølgning på projekter, kreditorbogholderi, herunder fakturabehandling, kontakt til leverandører, indkøbere og budget godkendere. Debitorbogholderi, her har Absalon mange kursister som skal faktureres. Finansbogholderi, herunder periodeluk, anlæg, lån, moms og bank. Derudover er der manuelle bilag i form af udlæg, timeblanketter, kreditkortadministration, intern handel samt viderefakturering. Vi laver også afstemning og kvalitetssikring af diverse typer data.

Du vil deltage i alle opgaver i teamet. Vi lægger vægt på opgaverotation, for på den måde at øge kompetencerne i teamet og mindske sårbarheden ved fravær. Til at begynde med vil du få opgaver i forbindelse med projektøkonomi, herunder at registrere timesedler, afstemme projekter, registrere i Excel ark og controlle kontering og fakturering til Absalons kunder. Du skal også, bogføre anlæg, administration af kollegieværelser, fordele og bogholderigodkende indkomne kreditorfakturaer i IMS, som er vores fakturaflowsystem, udarbejde vejledninger samt andre opgaver.

Diverse opgaver i en regnskabsafdeling. Vi har gerne elever i vores team, og du bliver en del af at oplære disse i opgaverne i regnskab. Derudover har vi andre administrative opgaver, samt forskellige vejledninger vi opdaterer og udvikler til vores brugere.

Dine kolleger
Du bliver en del af Økonomi, hvor vi i alt er 26 medarbejdere organiseret i tre teams – Forretning, Projekt og Regnskab. Vi lægger vægt på, at Økonomi er én afdeling, og vi samarbejder om opgaverne. Vi er i gang med en gennemgribende forandring af økonomifunktionen.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og kvalitet i opgavevaretagelsen.

Du vil få arbejdsplads i Sorø, hvorfra vi understøtter vores otte lokationer i Region Sjælland. I påsken 2021 flytter vi til nye, spændende rammer i et nyopført campus i Slagelse, lige ved stationen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. oktober 2020
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Karina Thers Nielsen Andersen, tlf. 7248 2808
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 15. juli 2020
  • Vi forventer at afholde samtaler midt i august.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.