Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomisk sagsbehandler til Ydelseskontoret

Brænder du for at hjælpe borgere, der er afhængig af økonomisk hjælp til forsørgelse og andre uforudsete udgifter, så de får bedre muligheder for at mestre eget liv? Så er det måske dig, vi har brug for som ny økonomisk sagsbehandler på Ydelseskontoret. En af økonomiske sagsbehandlere har søgt nye udfordringer på Ydelseskontoret i København, hvorfor vi har en ledig fuldtidsstilling.

Vi behandler sager om udbetaling af ydelser på beskæftigelsesområdet - primært kontanthjælp, uddannelseshjælp, selvforsørgelses-, hjemrejse- og overgangsydelse, flekslønstilskud, ledighedsydelse, sygedagpenge, jobafklaringsforløb og enkeltydelser.

Stillingen vil hovedsageligt have fokus på kontanthjælpsområdet - men ikke udelukkende, da opgaverne og opgaveporteføljen for afdelingen hele tiden er i udvikling i takt med ny lovgivning og ændrede behov. Ydelseskontoret er en del af Borgerservice & Ydelse. Du vil blive en del af opgaveløsningen i andre dele af Ydelseskontoret, hvor der er brug for dette, og du skal derfor have lyst til at prøve dig selv af på flere typer af sagsbehandlingsopgaver.

Vi søger en kollega, som

 • har gode administrative egenskaber - din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være finansøkonom, administrationsbachelor eller en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration
 • har erfaring med sagsbehandling inden for området eller finder området interessant og har lyst til at dygtiggøre sig inden for dette
 • besidder evnen til både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • formår at etablere et godt samarbejde på tværs i organisationen, så ydelsessagsbehandlingen understøtter den helhedsorienterede sagsbehandling
 • har flair for, og interesse i, kommunikationen med borgerne, både over telefonen og i den personlige samtale. Det kan for eksempel være i vores ekspedition ved personligt fremmøde i Borgerservice
 • er en god kollega, som har et godt humør og som gør en positiv forskel for trivslen og får samarbejdet til at glide internt og eksternt.

Du skal desuden have lyst og evner til at yde kommunens borgere en fagligt velfunderet og myndig sagsbehandling. Det indebærer også, at du skal kunne håndtere samtaler med borgere, der - udover at være i en vanskelig økonomisk situation - måske også kæmper med sociale, familiære og helbredsmæssige problemstillinger.

Aktuelt er de primære arbejdsopgaver
 • bevilling og udbetaling af forskellige forsørgelsesydelser
 • behandling af ansøgninger om støtte til uforudsete udgifter
 • økonomisk rådgivning og vejledning af borgerne, både telefonisk og ved personlig samtale
 • forefaldende administrative opgaver
 • fortolkning af lovstof med videre og omsætning af ny viden til praksis.

Vi tilbyder
 • engagerede kollegaer, der sætter pris på høj faglighed i arbejdet med borgerne et godt samarbejde i gruppen, hvor der er gode muligheder for faglig sparring
 • en arbejdsplads, der lægger vægt på gensidig fleksibilitet
 • gode muligheder for fortsat faglig udvikling
 • sundhedsordning og flekstidsordning.

Løn og arbejdstid
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny løn. Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Borgerservice & Ydelse Jakob Drue Laursen på 20 99 74 61.

Ansøgningsfrist
Vi skal vi have din ansøgning senest mandag den 23. november kl. 8.00.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.