Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomisk styring af politiets strategiske udviklingsprojekter

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi

Du brænder for økonomisk styring og har lysten til at være den centrale medspiller, der sikrer økonomisk overblik over og styring af politiets strategiske projektportefølje, som bl.a. indeholder store it-projekter og byggeprojekter.

Din nye arbejdsplads
Rigspolitiets Koncernøkonomi er politiets centrale økonomifunktion, der varetager den overordnede økonomistyring, så der sikres den bedst mulige anvendelse af politiets samlede ressourcer. Du indgår i et velfungerende, ambitiøst og fagligt stærkt center i Koncernøkonomi, bestående af ni kollegaer, hvor et udvalgt område er den økonomiske styring af tværgående koncernprojekter med afgørende betydning for hele politiet. Projekterne spænder fra store it-projekter til byggeprojekter, eksempelvis en disponeringsplatform til ressourcestyring i vagtcentralerne og etablering af en ny politiskole.

Tempoet er ofte højt i Koncernøkonomi, og vi har en uformel omgangstone, hvor arbejdsglæde, videndeling og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i en hverdag fyldt med komplekse og spændende problemstillinger på tværs af hele organisationen. Arbejdsopgaverne i teamet er i konstant udvikling, og der vil være stor mulighed for faglig udvikling i stillingen.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. i at kvalificere og udfordre økonomien for projekter, der ønskes gennemført i Rigspolitiet, herunder indgå i dialog med forskellige faggrupper. Du gennemfører desuden økonomisk opfølgning på projekter samt udarbejder økonomisk ledelsesrapportering, der kan anvendes som beslutningsgrundlag på flere niveauer i organisationen. Derudover deltager du i udviklingsopgaver relateret til styring af projektporteføljen samt deltager i ad hoc opgaver i Koncernøkonomi som eksempelvis økonomiske analyser og bevillingssager.

Dine kompetencer
Du har en relevant akademisk uddannelse som for eksempel cand.merc., cand.oecon, eller cand.polit. Du har nogle års erhvervserfaring fra en lignende stilling, herunder gerne erfaring med projektcontrolling og kendskab til PRINCE2.

Vi forventer derudover, at du har stærke analytiske og økonomifaglige evner. Du tager ansvar for egne opgaver og arbejder struktureret og vedholdende for en succesfuld gennemførsel af udviklingsprojekter til gavn for hele politiet. Du forstår at agere i en stor politisk organisation med mange interessenter.

Du drives af at blive fagligt udfordret, evner at træffe selvstændige beslutninger og tør stå fast på egne meninger. Du motiveres af at arbejde sammen med andre, og det falder dig naturligt at kommunikere med forskellige faggrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alt afhængig af dine kvalifikationer vil du blive indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Jeppe Brinck på telefon 25 43 34 62 (kun muligt i uge 4 og 5) eller chefkonsulent Trine Stenulm Nielsen på telefon 41 74 74 57. Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter skal oploades i pdf-format.

Vi forventer at holde 1. samtaler d. 26. februar 2018.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

 

Koncernstyring
Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, strategi, analyse, service og kommunikation for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.


Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her