Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomiske detektiver til Vejle, Aarhus og Aalborg

Vil du bruge dit naturlige servicegen og flair for kundedialog i kampen mod hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet? Så har vi en attraktiv mulighed til dig her!

Jobbet
Som økonomisk detektiv skal du gennem sublim kundeservice være med til at sikre, at virksomheden ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet.

Din primære opgave bliver at servicere virksomhedens kunder, hvor du skal sikre dig, at virksomheden kender sine kunder. Gennem telefonisk dialog med kunden, samt gennemgang af dennes data, bliver det din opgave at få en forståelse af kundens brug af virksomheden. De indhentede informationer skal registreres i virksomhedens systemer, og din opgave bliver herefter, ud fra en risikobaseret tilgang, at vurdere, hvilken risiko kunden udgør for virksomheden, og om der er belæg for at lave en indberetning.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men kan med stor fordel drage nytte af den viden og ekspertise, der findes i teamet.

Er du vores nye økonomiske detektiv?
Vi søger dig, som er kundeorienteret og omhyggelig i dit arbejde. Du besidder et højt serviceniveau og har altid kunden i centrum. Den rette kandidat elsker kundedialogen og kan lide at have travlt.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med kundekontakt, samt trives med en bred kontaktflade.
  • Er hurtig på tasterne og vant til at færdes i flere IT-systemer.
  • Kommunikerer uden problemer på engelsk og dansk.
  • Er omstillingsparat.
  • Forstår vigtigheden af at arbejde med fortrolige dokumenter og data.

Desuden er det vigtigt, at du trives i en stærk feedbackkultur hvor der vil være stor fokus på produktivitet og kvalitet.

For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne fremvise en straffeattest og bekræfte, at du ikke er registreret i RKI eller lignende.

Det er et plus, hvis du har kendskab til AML og compliance.

Det praktiske
Der er opstart d. 6. april eller d. 3. maj, og vikariatet forventes at være til 31. december 2021.

Der vil være assessments i uge 12 og i uge 16, hvor der afholdes fælles informationsmøde efterfulgt af personlige samtaler. Alt vil foregå virtuelt.

I forbindelse med opstart vil der være fysisk fremmøde i nogle dage i Vejle, hvorefter du vil arbejde hjemme i en periode minimum frem til sommer. Når Covid-19 situationen tillader det, vil der være mulighed for at møde fysisk op på arbejde i Vejle, Aarhus og Aalborg.

Arbejdstiden er mandag-fredag i tidsrummet fra 08:00-16:30.

Du vil være ansat gennem Moment i ansættelsesperioden.

Du bliver ansat på en HK-overenskomst med en timeløn efter kvalifikationer.

Virksomheden
En dansk finansiel virksomhed.
 

Om Moment
Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.