Økonomispecialister til Udenrigsministeriet

 
Økonomispecialister 
 til Udenrigsministeriet 
 
 
 
Har du en skarp pen og vil du være med til at styre Udenrigsministeriets økonomi og sikre grundlaget for udenrigs- og udviklingspolitikken, så er her chancen for at blive en del af en global og spændende organisation i rivende udvikling.  
 
Udenrigsministeriet har specialister ansat til at varetage opgaver forbundet med strategi, budget og regnskab. Derudover har vi økonomistyringsspecialister til at løse økonomiopgaver i Danmark og på vores bistandsrepræsentationer i udlandet. Vi søger kandidater inden for begge specialiseringer. 
 
Vi er en global koncern med et væsentligt finansielt volumen på godt 18 mia. kr. inden for tilskud og drift. Vi skal løbende levere solide resultater i Danmark og internationalt i forhold til en bred vifte af udfordrende opgaver. Vi har en ambitiøs målsætning i forhold til at udvikle vores samlede økonomiske- og strategiske styring. Vi tænker gerne i nye løsninger og har samtidig stort fokus på at eksekvere og skabe løsninger, der gør en positiv forskel for vores koncern. 
 
Se mere om ministeriet som arbejdsplads her: Ministeriet som arbejdsplads 
 
 
Om stillingerne 
Du kan blive ansat med fokus på at løse opgaver inden for strategi, budget og regnskab i vores økonomikontor. Økonomikontorets opgaver omfatter bl.a. arbejde med budget- og bevillingsmæssige forhold, videreudvikling af den strategiske styring i koncernen, udviklingen af vores organisation, udbud, regnskab og finansiel support.  
 
Disse stillinger er placeret i vores hovedkontor på Asiatisk Plads. På sigt vil der også være mulighed for at tillære sig kompetencer inden for udviklingssamarbejde og bistandsadministration samt evt. blive udsendt til ambassader i prioritetslande for dansk udviklingssamarbejde. 
 
Du kan også blive ansat til økonomistyring med fokus på udviklingssamarbejdet, kvalitetssikring af bistanden, gennemgang af tilskudsregnskaber og budgetstyring. Her vil man ligeledes starte sin ansættelse på Asiatisk Plads, men efter få år er det helt afgørende, at du/din partner/din familie er indstillet på udsendelse til Udenrigsministeriets bistandsrepræsentationer i udlandet. 
 
Du bedes i din ansøgning tilkendegive hvorvidt du er interesseret i at have forflyttelsespligt, hvilket betyder vekslen mellem placeringer i København og på ambassader i prioritetslande for dansk udviklingssamarbejde.  
 
 
Om dig 
Du er f.eks. uddannet cand.polit./oecon, cand.scient.pol., cand. merc eller en HD inden for regnskabsvæsen og har en solid faglighed inden for f.eks. økonomi, organisationsstrategi, regnskab, budget- og bevillingsarbejde i en offentlig dansk kontekst eller inden for udviklingssamarbejde. Derudover har du gerne praktisk erfaring med økonomistyring og forståelse for arbejdet i en politisk organisation. Endelig har du kendskab til Excel samt flair for forskellige it-værktøjer. International erfaring vil være en fordel. Du vil få et stort selvstændigt ansvar, og vi forventer, at du ønsker at videreudvikle dine kompetencer. 
  
Vi vil også lægge vægt på, at du som person besidder følgende kompetencer: 
 

  • Veludviklet analytisk sans, god økonomi- og strategiforståelse og en skarp pen. 
  • Du er innovativ og evner at eksekvere nye løsninger.   
  • Engageret og initiativrig 
  • Kan formidle talmateriale og komplicerede problemstillinger på en letforståelig måde både mundtligt og skriftligt. 
  • Teamspiller med stærke samarbejdsevner - på tværs af fagskel og kulturer. 
  • God gennemslagskraft og samtidig forståelse for forskellige perspektiver. 
  • Gode kommunikations- og formidlingsevner - mundtligt og skriftligt (på dansk, engelsk og gerne fransk). 
 
 
Tiltrædelse 
Snarest muligt eller løbende i takt med, at der opstår ledige stillinger.  
 
 
Ansættelsesvilkår 
Ansættelse sker som økonomifuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation. 
 
 
Ansøgninger 
Ansøgningerne modtages hurtigst muligt og senest d. 21. februar 2018 kl. 12.00. Der afholdes samtaler løbende. Samtalerne vil foregå i København. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. 
 
Nærmere oplysninger vedr. stillingen kan fås ved henvendelse til souschef i Økonomikontoret Martin Strandgaard (61979164). 
 
Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at
søge stillingen. 
 
 
Om os 
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk. 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor?

Moderniseringsstyrelsen

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor? Og kan du sørge for det bliver implementeret? Er du blandt de fagligt bedste? Er du ambitiøs på egne og samfundets vegne? Kan du tænke store tanker og stille skarpt på detaljen? Om stillingen I Moder...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Forandringskonsulent

Banedanmark

Vil du være med til at føre det nye signalsystem fra tanke til handling? Banedanmark er i gang med en fornyelse af signalteknologien på den danske Jernbane. Vi fornyer de eksisterende signalsystemer med nye computerbaserede signal- og togkontrolsyst...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimafor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...