Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomistyrelsen søger kontorchef for Business Intelligence, Implementering og Arkitektur

Vil du være med til udvikle og drive porteføljen af fællesstatslige systemer og bidrage til fortsat at udvikle Center for Systemer som professionel it-organisation – så se med her!

Økonomistyrelsen arbejder for, at velfærdssamfundet hele tiden udvikler sig, så vi får mest mulig velfærd og kvalitet for borgernes penge. Det gør vi ved at have fokus på velfærd og kvalitet, kompetencer og udvikling samt innovation og teknologi.

Center for Systemer i Økonomistyrelsen har til opgave at drive og udvikle en sammenhængende portefølje af fællesstatslige administrative systemer for dels at understøtte en enkel og værdiskabende styring i de statslige institutioner, dels at være katalysator for datadrevet udvikling i staten.

Kontoret Kontoret består af ca. 40 medarbejdere fordelt på tre teams, der både omfatter specialister og generalister. Det direkte personaleansvar varetages af teamlederne under kontorchefens ledelse.

Kontorets hovedopgaver er:

  • At understøtte en datadrevet udvikling i staten gennem udvikling og implementering af Statens BI. Heruder drift og udvikling af centrale og lokale dataware house-løsninger samt drift og udvikling af visningsplatformen baseret på Power BI
  • At opsætte og implementere Økonomistyrelsens fællesstatslige systemer herunder udbrede standardiseret ledelses- og styringsinformation samt udvikle institutionsspecifik ledelsesinformation til større institutioner
  • Governance af arkitektur på tværs af porteføljen af administrative systemer og gennemførelse af tværgående analyser
  • Forvaltning af fælles infrastrukturløsninger som integratiuonsplatform, Single Sign On og hostingaftaler.
Om dig Du skal brænde for både at optimere og drive den eksisterende systemunderstøttelse men samtidig også evne at lede den strategiske udvikling og sikre fornyelse og innvoation.

Du skal have mod på og kvalifikationer til at drive vores datadagsorden og stå i spidsen for komplekse it-projekter og implementeringsopgaver.

Som kontorchef forventer vi, at du har en relevant kandidatgrad inden for it eller samfundsvidenskab.

Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • erfaring med udvikling og drift af it-systemer, herunder udbud, kontrakt- og risikostyring
  • en struktureret tilgang og erfaring med projekt– og økonomistyring
  • evne til at skabe løsninger i komplicerede forhandlinger med mange forskellige aktører
  • kendskab til de offentlige beslutningsprocesser og politiske dagsordner
  • ledelseserfaring - vilje og evne til at lede, udvikle og skabe resultater gennem medarbejdere og teamledere
  • gode samarbejdsevner og lyst til at skabe resultater i tæt samarbejde både med kollegaer på tværs i Økonomistyrelsen – og i samarbejde med vores leverandører og alle de institutioner i staten, som bruger de fællesstatslige administrative systemer.
Om os Kontoret er en del af et stærkt fagligt miljø i Økonomistyrelsens Center for Systemer. Derudover kan vi tilbyde et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt ambitions- og aktivitetsniveau.

Læs mere om Center for Systemer her: https://oes.dk/systemer/.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Simon Schulian på mobil: 23 82 05 70 eller e-mail: sisch@oes.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 18. januar 2020.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.