Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom/specialkonsulent ved Diagnostisk Center, Rigshospitalet


Vi søger en udviklingsorienteret og ambitiøs økonom til Diagnostisk Center til tiltrædelse snarest muligt. Du bliver en del af økonomifunktionen i centerledelsesstaben. Centerledelsesstaben dækker også personale, kommunikation og sekretariat.  
 
Vi tilbyder  

 • Et udfordrende job i et af Rigshospitalets største centre. 
 • En afvekslende hverdag med mange spændende arbejdsopgaver. 
 • Mulighed for at få indblik i driften af Danmarks førende hospital. 
 • Et stærkt fagligt miljø på tværs af hospitalet. 
Opgaver  
Som vores nye økonom vil dit primære ansvarsområde relatere sig til økonomi- og aktivitetsstyringen i centret. Jobbet indebærer controller relaterede funktioner, takstberegning af diagnostiske ydelser samt analyse af aktivitetsdata.   
 
Du skal selvstændigt og struktureret kunne analysere komplekse økonomiske problemstillinger og forholde dig kritisk til resultatet. Det er vigtigt, at du både har lyst til at arbejde med store datasæt, har en god driftsøkonomisk forståelse og er glad for at arbejde i et tværfagligt miljø.  
 
Du skal understøtte en ambitiøs centerledelse, og vil få samarbejde med specialiserede og fagligt dedikerede klinikker i det daglige. Du vil også indgå i projektarbejder både som drivende kraft og i en leverende rolle. 
 
Kvalifikationer 
Som ideel ansøger har du en kandidatgrad inden for økonomi fra universitetet eller CBS. Du har erhvervserfaring fra en budget/økonomienhed i en større offentlig eller privat virksomhed.  Erfaring fra eller kendskab til sundhedsvæsenet foretrækkes, ligesom kendskab til SAS er en fordel, men ikke et krav. 
 
Desuden forventer vi, at du  
 • Har erfaring med store datasæt og trives med datadrevne arbejdsopgaver. 
 • Har stærke analytiske kompetencer.  
 • Evner at arbejde struktureret og kan prioritere i en spændende og til tider hektisk hverdag. 
 • Har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt på tværs af faggrupper. 
 • Trives med at arbejde i tæt kontakt med klinikkerne i Diagnostisk Center.   
 • Er dedikeret og målrettet og leverer til den aftalte tid. 
 • Er fleksibel og har overblik.  
 • Arbejder godt såvel selvstændigt som i teams.  
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for akademikere ansat i Regioner mv. indgået mellem AC og Regionernes lønnings- og takstnævn.
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere information om stillingen fås ved henvendelse til centerøkonom Brian Schmidt, tlf. 3545 3341, mail: brian.schmidt@regionh.dk eller centerdirektør Bettina Lundgren tlf. 35 45 32 52, mail: bettina.lundgren@regionh.dk. 
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er torsdag den 22. februar 2018, kl. 12.00. 
Ansøgning incl. CV samt relevante oplysninger og eksamensbevis sendes online via linket i opslaget.  
Samtaler afholdes mandag den 26. februar 2018. 
 
Om Diagnostisk Center 
Diagnostisk Center er et af Rigshospitalets otte centre med ca. 1.600 medarbejdere og en årlig omsætning på 1 mia. kr. Kerneydelserne er diagnostik og patientbehandling, uddannelse og forskning. Diagnostisk Center understøtter patientbehandlingen ved årligt at producere mere end 8.5 mio. svar på laboratorieanalyser, mere end 250.000 billeddiagnostiske undersøgelser og har mere end 800.000 kontakter til patienter og donorer. Centrets 26 professorer og øvrige forskere publicerer årligt mere end 500 videnskabelige artikler i internationalt anerkendte tidsskrifter. Centret rummer Radiologisk Klinik, Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Klinisk Biokemisk Afdeling, Enhed for Genomisk Medicin, Patologiafdelingen, Region Hovedstadens Klinisk Immunologisk Afdeling, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Klinisk Genetisk Klinik, Medicinsk Forskningsbibliotek og DEKS. 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her