Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønskebørn Vejle søger servicemindet salgsassistent

Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. 

Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken.

Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken:

  • Beklædning og fodtøj 

Derfor vil en baggrund i ovenstående områder være en fordel. Har du forstand på udstyr som barnevogne - autostole vil det også være en fordel, men ikke et krav. 

Derudover prioiteres det, at du er en rigtig god kollega - fleksibel og energisk og en ærlig person.

Vi har besøg af mange dejlige børn i vores butik, så du skal kunne trives med børn og være god til at håndtere børnene i alle situationer. 

Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, fleksibel friordringsplan, et travlt miljø hvor der er smil på læben. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330132053Phoenix-718d594e12019-12-12T00:00:00Ønskebørn Vejle søger servicemindet salgsassistent

Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. 

Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken.

Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken:

  • Beklædning og fodtøj 

Derfor vil en baggrund i ovenstående områder være en fordel. Har du forstand på udstyr som barnevogne - autostole vil det også være en fordel, men ikke et krav. 

Derudover prioiteres det, at du er en rigtig god kollega - fleksibel og energisk og en ærlig person.

Vi har besøg af mange dejlige børn i vores butik, så du skal kunne trives med børn og være god til at håndtere børnene i alle situationer. 

Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, fleksibel friordringsplan, et travlt miljø hvor der er smil på læben. 

2020-01-03T15:54:16.430 Vi søger en super serviceminded salgsassistent på 30-37 timer. Du skal være butiksuddannet, kundeorienteret og frisk på en travl hverdag i butikken. Vi søger en salgsassistent som kan forstærke det nuværende hold på flg. områder i butikken: Beklædning og fodtøj Derfor vil en baggrund i ovenstående områder være en fordel. Har du forstand på udstyr som barnevogne - autostole vil det også være en fordel, men ikke et krav. Derudover prioiteres det, at du er en rigtig god kollega - fleksibel og energisk og en ærlig person. Vi har besøg af mange dejlige børn i vores butik, så du skal kunne trives med børn og være god til at håndtere børnene i alle situationer. Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, fleksibel friordringsplan, et travlt miljø hvor der er smil på læben.11jobnet718d594e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-01-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3665017ØNSKEBØRN RETAIL ApS11Torvegade 127100VejleDKDanmark0jp.haderslev@onskeborn.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent861708JobNet5078638507863810026-11-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=718d594ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=718d594ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=718d594e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=718d594e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/1.jpgØnskebørn Vejle søger servicemindet salgsassistent12007991Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg363633116jp.haderslev@onskeborn.dkjp.haderslev@onskeborn.dkDKDanmarkDKDanmark330136476ButiksassistentRobot DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere. Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning, vedlagt foto til: Anette@Aaskov.dk eller Dorte@aaskov.dk Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle.

VI HAR TRAVLT...

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske.

Løn efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning, vedlagt foto til:

Anette@Aaskov.dk

 eller

Dorte@aaskov.dk

Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

Aaskov Modetøj A/SVejle2019-12-12T00:00:002020-01-29T00:00:00
330139770Fotosælger i LEGOLAND®Robot Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen. Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken. Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette. Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads. Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 2 og 3.

Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter!

Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen.

Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og/eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken.  Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette.

Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads.

Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 – 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. 

Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 2 og 3.

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLANDBillund2019-12-12T00:00:002020-01-31T00:00:00
330149808Butiksassistent, 15 timer ugentligtRobot I 1973 begyndte det forunderlige eventyr om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortælling om de to aldrene Grene-søstre, Anna og Clara, der passioneret arbejder på at skabe små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finde skønhed og glæde i selv de mindste ting, og den begejstring vil de gerne dele med omverdenen. Derfor har de skabt en kæde af butikker, som rummer en ganske særlig stemning. Du har nu muligheden for at blive en del af Anna og Claras sanselig verden af klassiske toner, æstetik og hygge. Vi er en virksomhed bestående af 9 franchise butikker i Syd og Sønderjylland, med hovedkontor beliggende i Vejle. Vi søger en butiksassistent på deltid, til 15 timer ugentligt. I forbindelser med ferier og lign, vil der være mulighed for fuld tid. Den primære arbejdstid foregår i dagtimerne fra 8.00 18.00 Dine opgaver i butikken: Kassebetjening og servicering af vores kunder Opfyldning af butik Forfaldende arbejde på lageret Assistere med varebestillinger Du har er: Erfaring fra detailbranchen. Kassevant Smilende og positiv tilgang til hverdagen. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i stadig udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og en utrættelig lyst til at gøre Søstrene Grene til en oase, hvor kunderne for en stund får et lille afbræk fra den travle hverdag. Ansøgning og opstart: Ansættelse hurtigst muligt Ansøgning kan kun sendes til: stm9597@grenestore.com Mærk ansøgningen med Butiksassistent, 15 timer Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du kan læse mere om Søstrene Grene på følgende link: www.sostrenegrene.com

I 1973 begyndte det forunderlige eventyr om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortælling om de to aldrene Grene-søstre, Anna og Clara, der passioneret arbejder på at skabe små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finde skønhed og glæde i selv de mindste ting, og den begejstring vil de gerne dele med omverdenen. Derfor har de skabt en kæde af butikker, som rummer en ganske særlig stemning.

Du har nu muligheden for at blive en del af Anna og Claras sanselig verden af klassiske toner, æstetik og hygge. Vi er en virksomhed bestående af 9 franchise butikker i Syd og Sønderjylland, med hovedkontor beliggende i Vejle.

Vi søger en butiksassistent på deltid, til 15 timer ugentligt. I forbindelser med ferier og lign, vil der være mulighed for fuld tid. Den primære arbejdstid foregår i dagtimerne fra 8.00 – 18.00

Dine opgaver i butikken:

  • Kassebetjening og servicering af vores kunder
  • Opfyldning af butik
  • Forfaldende arbejde på lageret
  • Assistere med varebestillinger

 

Du har/er:

  • Erfaring fra detailbranchen.
  • Kassevant
  • Smilende og positiv tilgang til hverdagen.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i stadig udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og en utrættelig lyst til at gøre Søstrene Grene til en oase, hvor kunderne for en stund får et lille afbræk fra den travle hverdag.

Ansøgning og opstart:

Ansættelse hurtigst muligt

Ansøgning kan kun sendes til: stm9597@grenestore.com

Mærk ansøgningen med ”Butiksassistent, 15 timer”

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du kan læse mere om Søstrene Grene på følgende link: www.sostrenegrene.com

SG Vejle ApSVejle2020-01-06T00:00:002020-02-27T00:00:00
330152862SALGSASSISTENT TIL VORES SOLID BUTIK I RØDOVRERobot Har du en drøm om en karriere i modebranchen? Har du en brændende interesse for salg og kundebetjening og ønsker du at være del af et fantastisk team? Så er du den vi leder efter! Vi søger en uddannet salgsassistent til at være med på vores rejse og skabe en endnu stærkere kæde. Solid har i dag 16 butikker, fordelt i Danmark og Norge. VI TILBYDER: En solid arbejdsplads med sunde værdier. En uformel organisation med let til smil. Et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med dine kollegaer. En attraktiv stilling, hvor ansættelsesforhold naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund. DIN PROFIL: Du er uddannet indenfor og har erfaring fra detail branchen. Du brænder for salg og for at levere varen på alle niveauer. Du er konkurrenceminded og resultatorienteret. Events og salgsfremmende tiltag er lige dig. Naturlig interesse for SoMe. ARBEJDSOPGAVER VIL PRIM RT OMFATTE: Daglig drift i samarbejde med BC. Servicering af kunder. Varebestilling opfyldning. Kassebehandling. Er dette job lige dig og ser du dette som din mulighed for en fremtidig karriere, så send os straks en ansøgning. Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen så kontakt Butikschefen i Solid Rødovre på tlf. 3135 1988. Send din ansøgning til jobvejle@dkcompany.com mærket Salgsassistent Solid-Rødovre . Har du intet hørt inden 14 02-2020 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen. Ansøgningsfrist: 31. Januar 2020 Arbejdssted: Rødovre Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Har du en drøm om en karriere i modebranchen?

Har du en brændende interesse for salg og kundebetjening og ønsker du at være del af et fantastisk team?

Så er du den vi leder efter!

Vi søger en uddannet salgsassistent til at være med på vores rejse og skabe en endnu stærkere kæde.

Solid har i dag 16 butikker, fordelt i Danmark og Norge.

VI TILBYDER:

En solid arbejdsplads med sunde værdier.

En uformel organisation med let til smil.

Et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med dine kollegaer.

En attraktiv stilling, hvor ansættelsesforhold naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund.

DIN PROFIL:

Du er uddannet indenfor og har erfaring fra detail branchen.

Du brænder for salg og for at levere varen på alle niveauer.

Du er konkurrenceminded og resultatorienteret.

Events og salgsfremmende tiltag er lige dig.

Naturlig interesse for SoMe.

ARBEJDSOPGAVER VIL PRIMÆRT OMFATTE:

Daglig drift i samarbejde med BC.

Servicering af kunder.

Varebestilling/opfyldning.

Kassebehandling.

Er dette job lige dig og ser du dette som din mulighed for en fremtidig karriere, så send os straks en ansøgning. Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen så kontakt Butikschefen i Solid Rødovre på tlf. 3135 1988.

Send din ansøgning til jobvejle@dkcompany.com mærket ”Salgsassistent Solid-Rødovre”.

Har du intet hørt inden 14/02-2020 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Ansøgningsfrist: 31. Januar 2020

Arbejdssted: Rødovre

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

DK Company Vejle A/SVejle2020-01-09T00:00:002020-01-31T00:00:00
330155650Fotosælger i LEGOLAND®Robot Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen. Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken. Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette. Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads. Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 3 og 4.

Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter!

Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du har fokus på at sælge vores forskellige fotoprodukter og betjene kassen.

Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og/eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken.  Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette.

Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Picsolve, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads.

Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 – 20:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde påregnes. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og ungarbejder. 

Vi glæder os til at høre fra dig og gør samtidig opmærksom på, at vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 3 og 4.

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLANDBillund2020-01-13T00:00:002020-02-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent

Aaskov Modetøj A/S

Vejle
DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Vejle. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til...
Indrykket:12. december 2019

Fotosælger i LEGOLAND®

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLAND

Billund
Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for uda...
Indrykket:12. december 2019

Butiksassistent, 15 timer ugentligt

SG Vejle ApS

Vejle
I 1973 begyndte det forunderlige eventyr om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortælling om de to aldrene Grene-søstre, Anna og Clara, der passioneret arbejder på at skabe små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finde skønhed og glæde i sel...
Indrykket:6. januar 2020

SALGSASSISTENT TIL VORES SOLID BUTIK I RØDOVRE

DK Company Vejle A/S

Vejle
Har du en drøm om en karriere i modebranchen? Har du en brændende interesse for salg og kundebetjening og ønsker du at være del af et fantastisk team? Så er du den vi leder efter! Vi søger en uddannet salgsassistent til at være med på vores rejse og...
Indrykket:9. januar 2020

Fotosælger i LEGOLAND®

PICSOLVE DENMARK, FILIAL AF PICSOLVE INTERNATIONAL LIMITED, ENGLAND

Billund
Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter! Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for uda...
Indrykket:13. januar 2020