Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønsker du drømmejobbet som hjemmesygeplejerske i Roskilde?

I Roskilde Kommune skaber vi muligheder – uanset om du er erfaren eller mindre erfaren, har interesse for palliation, psykiatri, sår, demens eller den borgernære sygepleje, der favner bredt. Der er mulighed for fortrinsvis dagvagt eller aftenvagt samt at arbejde på en af kommunens 3 sygeplejeklinikker.

Som hjemmesygeplejerske i Roskilde kommune bliver du en del af et dynamisk team, der netop pga. stor aldersspredning har plads til såvel de garvede med mange års erfaring som de yngre nyuddannede. Du vil gennemgå et introduktionsforløb med en mentor, og forløbet bliver tilpasset dine kompetencer og behov.

Distrikt sygepleje dækker hele Roskilde kommune og er delt i nord, midt og syd. Der er samlet ca. 100 medarbejdere ansat – heraf 15 terapeuter og diætister. Roskilde kommunes akut team er organiseret under afdelingslederen i midt og dækker ligesom det palliative team i syd hele kommunen.

Sygeplejen i Roskilde Kommune arbejder rehabiliterende ud fra en systematisk og tværfaglig arbejdsgang, og vi har fokus på tidlig opsporing gennem daglig triagering af borgerne. Vi arbejder ud fra borgerens værdigrundlag og livsværdier. Vores vigtigste værktøjer er en høj faglighed, god kommunikation og fyldestgørende dokumentation i vores omsorgssystem Nexus. Vi gør brug af vores nøglepersoner inden for palliation, psykiatri, sår, demens, borgernær sygepleje, m.m. og vi vil gerne have flere kolleger med disse kompetencer og interesser!

Vi har et tæt samarbejde med vores tværfaglige samarbejdspartnere, bl.a. social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter ansat i hjemmeplejen og udviklingen kalder i tiltagende grad på sygeplejen som tovholder i de mange komplekse borgerforløb.

Vi kan tilbyde:

 • Et godt og struktureret introduktions program tilpasset dig
 • Faglig kvalitet – og mulighed for udvikling
 • En ledelse, der vægter fleksibilitet og det gode arbejdsmiljø
 • Fleksibilitet i arbejdet – i forhold til timeantal og vagtlag
 • Fantastiske kolleger, der vægter det gode samarbejde
 • Weekendvagt hver 4. weekend

Vi søger sygeplejersker, der:

 • Bliver motiveret af samarbejdet med såvel borgere og pårørende
 • Har erfaring med eller ønsker for at udvikle kompetencer inden for primær sektor
 • Ønsker og evner at sætte borgeren i centrum
 • Kan arbejde tværfagligt
 • Tror på og arbejder ud fra værdier som tillid, dialog og arbejdsglæde

Praktiskeoplysninger:

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Stillingerne ønskes besat pr. 1. november 2019 eller snarest. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 23. oktober 2019.

Send din motiverede ansøgning vedlagt relevant dokumentation senest torsdag den 17. oktober 2019kl. 12.00.

Læs mere om Roskilde Kommune på www.roskilde.dk

Nærmere oplysning gives gerne af distriktsleder Anette Hjorth på 3084 1455 eller pr mail på anettesbh@roskilde.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Nymosehave Plejeboliger med hjemmehjælp søger 2 sygeplejersker i dagvagt 30 - 37 timer ugl. til henholdsvis et barselsvikariat uden weekendvagt og en fast stilling med weekendvagt hver 3. uge.

Nymosehave Plejeboliger, Gentofte Kommune

Gentofte
Vil du være med til at udvikle fagligheden i et hus hvor glæde, dialog og trivsel vægtes højt? Så læs endelig videre!I denne boligtype på Nymosehave er der 54 boliger. Beboerne visiteres hertil på baggrund af fysiske, psykiske eller sociale årsager....
Indrykket:27. maj 2020