Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.


Afsnittet:
Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtagelsen, eksempelvis patienter med Hjerteinsufficiens og patienter til observation for AKS. Der er et stort flow af patienter gennem afsnittet hvert døgn.
Yderligere modtages hjertepatienter med atrieflimren, endocarditis, klapsygdomme, lungeemboli, patienter til DC-konvertering, patienter der skal have pacemaker.

Afsnittet har hjertesvigtklinik, sygeplejeambulatorium, hjerteforløbs ambulatorie, AK- klinik, patientinformationsmøder samt hjertegymnastik hold til både iskæmi- og hjerteinsufficiens patienter.

Generelt for Amager Hospital
Vi er et nærhospital uden egen intensivafsnit og derfor er sygeplejen dels relateret til den akut syge patient, men også i høj grad orienteret omkring det sammenhængende patientforløb og kronikerindsatsen.
Der modtages patienter på alle tider af døgnet bl.a. direkte fra modtagelsen, hvilket betyder at sygeplejen skal ydes på en selvstændig og værdibaseret tilgang i overensstemmelse med Amager Hvidovre Hospitals Det handler om liv og Fokus og forenkling virksomhedsgrundlag og afdelings kultur.

Ønsker du en spændende og varieret stilling på vores Hjertemedicinske afsnit, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø og uddannelse, kan vi tilbyde dig:

 • Planlagt opstartsforløb med introduktion til Amager og Hvidovre Hospital og Medicinsk Enhed.
 • Grundig individuelt introduktionsprogram til Hjertemedicinsk sygepleje og afsnittets arbejdsgange forestået af vores udviklingssygeplejersker samt klinisk makkerpar junior/senior med erfaring, som også er sparringspartnere i hverdagen. Periodens længde tilrettelægges individuelt.
 • Individuel personlig udvikling og faglig kompetenceudvikling.
 • Kursus til den kritiske syge med ABCD træning.
 • Patientforløb med stor bredde og variation
 • Du vil blive stærk i det tværfaglige samarbejde, da afsnittet i høj benytter sig af dette til gavn for patienterne.
 • Den gode udskrivelse er ligeledes et fokus område i akutklinikken.
 • En kort vej til den tværfaglige ledelse, med mulighed for indflydelse.
 • Medicinkompetencer inden for hele det medicinske spektrum.
 • Kardiologisk videreuddannelse modul 1 og 2 planlægges efter ca. ½ -1år alt efter hvilke kompetencer du ansættes med.
 • Kollegaer med humor, rummelighed, faglig stolthed og engagement.
 • Arbejdweekend: hver 3 uge
 • Vagter: max 6-8 AV/NV på 4 uger.

Vi ser gerne, at du:
 • Har kendskab til det medicinske speciale, gerne 1-2 års erfaring.
 • Er professionel i forhold til egne og andres kompetencer.
 • Er motiveret for udfordringer og kan bevare overblikket i akutte og travle situationer.
 • Er fagligt engageret og kvalitetsbevidst i din sygepleje.
 • Er reflekterende i forhold til samarbejdsprocesser og kommunikation, og kan repræsentere den svage patient og koordinere komplekse patientforløb.
 • Tager ansvar for egen læring og anvende den i klinisk praksis
 • Har lyst til at arbejde med - og videreudvikle sygeplejen til den kardiologiske og medicinske patient
Interesserede ansøgere uanset køn, alder, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vil du vide mere, kan du kontakte: Afdelingssygeplejerske Louise Weltzer på telefon 32 34 34 84 Louise.weltzer@regionh.dk

Ansøgningsfrist: 25.04.18
Ansættelsessamtaler: Der vil blive afholdt ansættelsessamtale løbendeDu har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Akutklinikken Amager Hospital søger akutsygeplejerske

Medicinsk Afdeling

København
Grundet kolleger i lyksalige omstændigheder, samt kolleger der har søgt nye græsgange søger vi, til fastansættelse i blandede vagter, sygeplejersker med engagement for de akutte patient forløb. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at du har ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Spændende og velfungerende opvågningsafsnit søger nye kollegaer.

Anæstesi- og Operationsklinikken

København
En del af vores kollegaer sætter en masse dejlige børn i verden, andre tager ud i verden for at dykke. Vi søger derfor nye kollegaer pr. 1. juni 2018 på Opvågningsafsnit POTA 2042 Rigshospitalet. Stillingerne er på 37 timer med gennemsnitlig 9-10 af...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018