Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønsker du som nyuddannet sygeplejerske et solidt fundament inden for dit sygeplejevirke? #pladstildig

Vi på Endokrinologisk Sengeafsnit 03-4 søger vores nye sygeplejerskekollega – skal det være dig?

Er du færdig med din bachelor til februar eller har du brug for et mere solidt fundament i din faglighed efter endt uddannelse? Så står vi klar med et dedikeret hold af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der vægter faglighed og udvikling af kompetencer højt, samt har stor fokus på kerneopgaven omkring patienten. Vi sætter desuden pris på et godt samarbejde – her vil du finde en god atmosfære mellem personalet og der vil altid være hjælp at hente hos dine kollegaer.

Vi søger en sygeplejerske - nyuddannet såvel som erfaren. Vi vægter introduktion højt og planlægger struktureret introduktionsforløb med mentorordning, der tilrettelægges endeligt efter dit behov.

Vi tilbyder:

 • En dynamisk arbejdsplads med en engageret gruppe af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med forskellige erfaringsmæssige baggrunde.

 • Mulighed for kompetenceudvikling gennem sparring med kollegaer samt faglig vedligeholdelse eller udvikling ved Skills Station, som er en hel kompetencedag en gang om året.

 • Løbende specialespecifik undervisning fra vores samarbejdspartnere fx læger, fys- og ergoterapeuter, diætist mm.

 • Normering med 3 sygeplejersker i dagvagt, 2 sygeplejersker i aftenvagt. Hertil kommer tilsvarende antal af social- og sundhedsassistenter. 3 personaler i fremmøde til nattevagten.

 • Samarbejde og sparring med vores sygeplejersker fra ambulatoriet, der har vagter i sengeafsnittet.

 • En personalegruppe, der arbejder med tildelt patientpleje, men sideløbende arbejder i makkerpar.

 • Et sengeafsnit der har uddannelsesfunktion for sygeplejerskestuderende og social- og sundhedsassistentelever på alle niveauer.

Endokrinologisk Afsnit 03-4 modtager og behandles patienter med diabetes, herunder behandling af ketoacidose og svære diabeteskomplikationer, stofskiftesygdom, alvorlig kalkstofskifte-forstyrrelser samt binyrelidelser.

Størstedelen indlægges akut, og vi modtager patienter hele døgnet. Derudover varetager afsnittet behandling og pleje til den interne medicinske patient.

Vi søger en sygeplejerske:

 • Der gerne er nyuddannet – en erfaren sygeplejersker er ligeledes velkommen

 • Der ønsker at yde en individuel og professionel sygepleje med udgangspunkt i patienten og dennes pårørende.

 • Der kan lide at arbejde selvstændigt, men også i team hvor udnytte og sparring af hinandens kompetencer sker.

 • Der kan prioritere sin sygepleje.

 • Der arbejder struktureret og har et godt overblik, samt kan arbejde selvstændigt.

Timetal og weekend kadence er efter aftale og ønske. Stillingen indbefatter blandede vagter. Vi har vagtplanlægger, der i samarbejde med dig, sørger for balance mellem arbejds- og privatliv.

Ønskes ansættelse pr. 1. dec. eller snarest muligt efter aftale.

Har du interesse i at høre mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Carina Schwartzbach på mail; cis@regionsjaelland.dk eller telefonisk 93 57 63 57.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.