Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Øster Højst kro søger kokke eller M/K med stor køkken erfaring.

Øster Højst Kro søger hurtigst muligt 2 kokke eller M/K med rigtig stor køkken erfaring.

Tilberedning af kolde og varme retter.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329787188Phoenix-4d4023ad12018-04-04T00:00:00Øster Højst kro søger kokke eller M/K med stor køkken erfaring.

Øster Højst Kro søger hurtigst muligt 2 kokke eller M/K med rigtig stor køkken erfaring.

Tilberedning af kolde og varme retter.

2018-05-31T00:50:31.850 Øster Højst Kro søger hurtigst muligt 2 kokke eller M K med rigtig stor køkken erfaring. Tilberedning af kolde og varme retter.11Jobnet4d4023ad100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-30T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandTønder3205224ØSTER HØJST KRO11Bredgade 246240Løgumkloster74775353DKDanmark155.001907009.03781340
info@osterhojstkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548907JobNet48037871000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4023adhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4023adhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4023ad&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4023ad&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos ØSTER HØJST KRO får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354156508Helle Jacobseninfo@osterhojstkro.dkDKDanmarkDKDanmark329952101Kok til ny restaurantRobot Castro s Restaurant Caf bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning. Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af muligheder året rundt. Dette betyder, at restauranten vil have en begrænset lavsæson, hvorfor vi kan tilbyde en helårsstilling på fuld tid. Restauranten har plads til ca. 50 gæster, samt 100 gæster til udeservering. Restauranten har et mindre a la carte kort, som tilpasses efter sæson, i samarbejde med køkkenchefen, som har den daglige ledelse af restaurantens køkken. Service køres fra tirsdag til lørdag fra kl. 12:00-21:00. Restauranten holder lukket på mandage, og søndage serveres kun brunchbuffet fra kl. 9:30-12. Vores forventninger: Dygtig og moderne tænkende kok. Du går op i god hygiejne, både personligt og i køkkenet. Ansvarsbevidst og økonomisk tænkende. Fleksibel og mulighed for skiftende vagter. Nytænkende Kan arbejde på tværs af faggrænser. Har passion for moderne anretning. Kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder dig: En god arbejdsplads med ordnede forhold. En køkkenchef med mange års erfaring inden for gourmet. Løn efter kvalifikationer. Mulighed for bolig på Hotel Ballumhus ca. 10 minutter fra restauranten. Dine arbejdsopgaver: Daglig produktion og forberedelse Indkøb Planlægning af menu i sammarbejde med restaurantchef og køkkenchef. Hvis jobbet har fanget din interesse, vil vi med glæde modtage din jobansøgning pr. mail, eller ved personligt fremmøde. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Fuhlendorff på tlf. 40995050. Din ansøgning sendes til martin@hotelballumhus.dk og skal indeholde: Ansøgning CV Foto af dig, og evt. af dine anretninger. Anbefalinger eller referencer kontaktpersoner.

Castro's Restaurant & Café bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning.

Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af muligheder året rundt. Dette betyder, at restauranten vil have en begrænset lavsæson, hvorfor vi kan tilbyde en helårsstilling på fuld tid.

Restauranten har plads til ca. 50 gæster, samt 100 gæster til udeservering.

Restauranten har et mindre a la carte kort, som tilpasses efter sæson, i samarbejde med køkkenchefen, som har den daglige ledelse af restaurantens køkken. Service køres fra tirsdag til lørdag fra kl. 12:00-21:00. Restauranten holder lukket på mandage, og søndage serveres kun brunchbuffet fra kl. 9:30-12.

 

Vores forventninger:

  • Dygtig og moderne tænkende kok.
  • Du går op i god hygiejne, både personligt og i køkkenet.
  • Ansvarsbevidst og økonomisk tænkende.
  • Fleksibel og mulighed for skiftende vagter.
  • Nytænkende
  • Kan arbejde på tværs af faggrænser.
  • Har passion for moderne anretning.
  • Kan arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbyder dig:

  • En god arbejdsplads med ordnede forhold.
  • En køkkenchef med mange års erfaring inden for gourmet.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Mulighed for bolig på Hotel Ballumhus ca. 10 minutter fra restauranten.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Daglig produktion og forberedelse
  • Indkøb
  • Planlægning af menu i sammarbejde med restaurantchef og køkkenchef. 

 

Hvis jobbet har fanget din interesse, vil vi med glæde modtage din jobansøgning pr. mail, eller ved personligt fremmøde. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Fuhlendorff på tlf. 40995050.

Din ansøgning sendes til martin@hotelballumhus.dk og skal indeholde:

  • Ansøgning
  • CV
  • Foto af dig, og evt. af dine anretninger.
  • Anbefalinger eller referencer/kontaktpersoner. 
Castro's Restaurant & Café ApSHøjer2019-01-31T00:00:002019-02-24T00:00:00
329948107Gastronom instruktørRobot EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa. Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddannelsesaftale i en virksomhed. Stillingen Vi har brug for en engageret og velkvalificeret medarbejder, der har lyst til at oplære gastronom- og ernæringsassistentelever, og til at drive kantinen i samarbejde med skolepraktikeleverne. Du vil skulle indgå i produktionen, i perioder med få skolepraktikelever. Løbende udvikle menuer og udvalg i samarbejde med eleverne og på det niveau de befinder sig på. Vi tilbyder Et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation på en skole, som er i stadig forandring både på det pædagogiske og det organisatoriske område. Kompetente, motiverede og engagerede kolleger, der er vant til at løfte i flok, og hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø med respekt og humor som en naturlig del af hverdagen. Kvalifikationer Vi forventer, at du: Har en faglig uddannelse som gastronom Har lyst til at videreformidle dit fag faglighed Kan anvende informationsteknologi i tilknytning til arbejdet og administration af dette Kan arbejde såvel selvstændigt som i team Kan omgås og har lyst til at arbejde med såvel unge som voksne og være med til at udvikle dem både fagligt og socialt Trives med at arbejde i et omskifteligt miljø med høj udskiftnings frekvens og varierende antal af elever Kan kommunikere skriftlig og mundtlig på engelsk. Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10, samt organisationsaftale for kostfagligt uddannet personale. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. Nærmere oplysninger Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Thomas Bjerner Hansen på tlf. 51 31 55 44. Tiltrædelse Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2019. Ansøgning Send din ansøgning med dokumentation for faglige og almene kvalifikationer elektronisk via vores hjemmeside, http: www.eucsyd.dk Om EUC Syd Karriere hos EUC Syd og fortæl lidt om dig selv. Ansøgningsfrist: Senest den 22. februar 2019. EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. EUC Syd er en af Danmarks største tekniske skoler med en omsætning på 270 mio. kr. og ca. 360 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, International Baccalaureate, og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa.

Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddannelsesaftale i en virksomhed.

 

Stillingen
Vi har brug for en  engageret og velkvalificeret medarbejder, der har lyst til at oplære gastronom- og ernæringsassistentelever, og til at drive kantinen i samarbejde med skolepraktikeleverne.

Du vil skulle indgå i produktionen, i perioder med få skolepraktikelever.
Løbende udvikle menuer og udvalg i samarbejde med eleverne og på det niveau de befinder sig på.

 

Vi tilbyder

  • Et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation på en skole, som er i stadig forandring både på det pædagogiske og det organisatoriske område.
  • Kompetente, motiverede og engagerede kolleger, der er vant til at løfte i flok, og hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø med respekt og humor som en naturlig del af hverdagen. 

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har en faglig uddannelse som gastronom
  • Har lyst til at videreformidle dit fag/faglighed
  • Kan anvende informationsteknologi i tilknytning til arbejdet og administration af dette
  • Kan arbejde såvel selvstændigt som i team
  • Kan omgås og har lyst til at arbejde med såvel unge som voksne og være med til at udvikle dem både fagligt og socialt
  • Trives med at arbejde i et omskifteligt miljø med høj udskiftnings frekvens og varierende antal af elever
  • Kan kommunikere skriftlig og mundtlig på engelsk.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10, samt organisationsaftale for kostfagligt uddannet personale.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

 

Nærmere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Thomas Bjerner Hansen på tlf. 51 31 55 44.

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2019.

 

Ansøgning
Send din ansøgning med dokumentation for faglige og almene kvalifikationer elektronisk via vores hjemmeside, http://www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd og fortæl lidt om dig selv.
Ansøgningsfrist: Senest den 22. februar 2019.

 

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

 

EUC Syd er en af Danmarks største tekniske skoler med en omsætning på 270 mio. kr. og ca. 360 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, International Baccalaureate, og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

E U C SYD Erhvervsuddannelsescenter SydAabenraa2019-01-24T00:00:002019-02-22T00:00:00
329944503Kreativ og morgenfrisk kok til Hjerting BadehotelRobot Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde. Du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten. Du deltager aktivt i planlægning og udførsel af opgaver i køkkenet Du er fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger. Arbejdsopgaverne er ikke kun i køkkenet, men også i restauranten hvor gæsterne er. Det forventes derfor at gæstekontakt og service falder dig naturligt, ligesom det forventes at du som minimum taler dansk og engelsk. Du bliver en del af et team med både kokke- og tjenerkollegaer og vil, sammen med køkkenchefen, få ansvaret for morgenmaden på hotellet. Vi kan tilbyde en god vagtplan, ordnede forhold og en god arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt ca. 70 gode kollegaer i hele huset. Arbejdstiden er mellem kl. 06.00 og 15.00, primært i hverdagene. Dog skal periodevist weekendarbejde indberegnes. Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette. Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000. Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk

Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok/køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel.

Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde.

  • Du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Du deltager aktivt i planlægning og udførsel af opgaver i køkkenet
  • Du er fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger.

Arbejdsopgaverne er ikke kun i køkkenet, men også i restauranten hvor gæsterne er. Det forventes derfor at gæstekontakt og service falder dig naturligt, ligesom det forventes at du som minimum taler dansk og engelsk.

Du bliver en del af et team med både kokke- og tjenerkollegaer og vil, sammen med køkkenchefen, få ansvaret for morgenmaden på hotellet.

Vi kan tilbyde en god vagtplan, ordnede forhold og en god arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt ca. 70 gode kollegaer i hele huset.

Arbejdstiden er mellem kl. 06.00 og 15.00, primært i hverdagene. Dog skal periodevist weekendarbejde indberegnes.

Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale. Vi venter gerne på den rette. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000.

Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk

 

 

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/SEsbjerg V2019-01-21T00:00:002019-02-28T00:00:00
329944498Dygtig kok søges til Hjerting BadehotelRobot Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer af dig: At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde At du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten At du er et forbillede for vores elever og er god til at være med til at motivere dem At du deltager aktivt i planlægning, koordinering og udførsel af de mange opgaver i køkkenet At du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger At du er udadvendt og ikke er bange for at komme med inputs og ideer til holdet Er du ny udlært og har masser af gåpåmod og er klar til at tage ny viden og læring til dig, ser vi det ikke som en begrænsning. I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn, selskaber og konferencer, hotellets gourmetbutik og mad ud af huset. Der vil aldrig være to dage der er ens og vi har altid noget at lave. Du bliver en del af et team på 12-14 kollegaer i køkkenet og i alt ca. 70 gode kollegaer i hele huset. Vi tilbyder: God vagtplan efter overenskomst (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend) Ordnede forhold Et godt arbejdsmiljø God løn efter kvalifikationer og overenskomst Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale vi venter gerne på den rette. Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000. Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk

Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel.

Vi forventer af dig:

    • At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde
    • At du har stor passion for mad og går ikke på kompromis med kvaliteten
    • At du er et forbillede for vores elever og er god til at være med til at motivere dem
    • At du deltager aktivt i planlægning, koordinering og udførsel af de mange opgaver i køkkenet
    • At du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger
    • At du er udadvendt og ikke er bange for at komme med inputs og ideer til holdet

Er du ny udlært og har masser af gåpåmod og er klar til at tage ny viden og læring til dig, ser vi det ikke som en begrænsning.

I køkkenet på Hjerting Badehotel laver vi mad til gourmetrestaurant Strandpavillonen, brasseriet Ship Inn, selskaber og konferencer, hotellets gourmetbutik og mad ud af huset. Der vil aldrig være to dage der er ens og vi har altid noget at lave.

Du bliver en del af et team på 12-14 kollegaer i køkkenet og i alt ca. 70 gode kollegaer i hele huset.

Vi tilbyder:  

          

  • God vagtplan efter overenskomst (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend)
  • Ordnede forhold
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer og overenskomst
  • Tiltrædelse gerne 1. marts eller efter aftale – vi venter gerne på den rette.

Hør mere om denne stilling ved køkkenchef Nikolaj Puggaard på telefon 75117000.

Ansøgning bilag, CV og udtalelser sendes til kokkenchef@hjertingbadehotel.dk    

 

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/SEsbjerg V2019-01-17T00:00:002019-02-28T00:00:00
329955979Kok søgesRobot På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst. Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events. Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne. Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg opsalg. Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger. Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig. Vi tilbyder: Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte Stort udviklingspotentiale for MS Smag og for dig Internt akademi Høj grad af indflydelse Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet Løn efter kvalifikationer Pension og sundhedssikring Vi forventer af dig, at du kan: Sætte gæstens oplevelse først Motivere og gå forrest Medvirke til driftsoptimeringer Oplære timelønnede Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb Varetage rengøring og egenkontrol Din baggrund: Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte. Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes. Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv. Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er ikke som museer er flest vi er på vej til at genopfinde os selv og kommer ikke sovende til det. Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om – og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling – og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer, som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster og madoplevelser til museets egne og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen –  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger – og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

Vi tilbyder:

  • Stærkt koncept med køkkenmanifest, der omhandler 4 sæsonskifte
  • Stort udviklingspotentiale – for MS Smag og for dig
  • Internt akademi
  • Høj grad af indflydelse
  • Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension og sundhedssikring

Vi forventer af dig, at du kan:

  • Sætte gæstens oplevelse først
  • Motivere og gå forrest
  • Medvirke til driftsoptimeringer
  • Oplære timelønnede
  • Varetage menuudvikling, priskalkuleringer og indkøb
  • Varetage rengøring og egenkontrol

Din baggrund:

  • Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale.
  • Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.
  • Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes.

Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk

Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv.

Samtaler finder sted løbende, og ansættelsen finder sted straks, vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest – vi er på vej til at genopfinde os selv – og kommer ikke sovende til det.

Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

 

FISKERI-& SØFARTSMUSEETEsbjerg V2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til ny restaurant

Castro's Restaurant & Café ApS

Højer
Castro s Restaurant Caf bliver navnet på den nye spændende helårs a la carte restaurant i Højers gamle kirke. Vi satser på klassiske retter med fransk inspiration og moderne anretning. Vi ligger i et område, hvor der er mange turister og masser af m...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019

Gastronom instruktør

E U C SYD Erhvervsuddannelsescenter Syd

Aabenraa
EUC Syd Praktikcenter søger en instruktør for vores skolepraktikelever (SKP-elever) i elevkantinen på Stegholt i Aabenraa. Praktikcenteret skal sikre, at SKP-eleverne har mulighed for at gennemføre deres uddannelse, selvom de ikke har fået en uddann...
Indrykket:24. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Kreativ og morgenfrisk kok til Hjerting Badehotel

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S

Esbjerg V
Vi søger en morgenfrisk og faglig dygtig kok køkkenmedhjælper til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for sit fag og er indstillet på at tage ejerskab for sit arbejdsområde. Du har stor p...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Dygtig kok søges til Hjerting Badehotel

Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S

Esbjerg V
Vi søger en glad og dygtig kok til vores køkken på Hjerting Badehotel. Vi forventer af dig: At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag, og er indstillet på at tage ejerskab for dit arbejdsområde At du har stor passion for ...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok søges

FISKERI-& SØFARTSMUSEET

Esbjerg V
På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling og et af indsatsområderne er cafeen, der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt ov...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:3. april 2019