Øster Løgum Sogn vil rigtig gerne have netop dig som musiker.

Vi har en stilling som organist/kirkemusiker ledig.

Det vil være rigtigt fint, hvis du kan tiltræde pr. 1. februar 2021, men vi venter selvfølgelig gerne hvis du bare er den helt rigtige..

Stillingen er på 19 timer gennemsnitligt pr. uge.

Som organist har du opgaver:

 

  • Musikalsk ledsagelse ved gudstjenester og kirkelige handlinger – med andre ord spille på orglet til det, som foregår i kirken.
  • Tjeneste ved plejehjemsgudstjenester
  • Korlederfunktion – der er pt. et rytmisk voksenkor og et børnekor, som har et bredt repetoire. Du vil som leder for korene have stor indflydelse på deres form og virke. Menighedsrådet er meget åbent over for nye tiltag og har i forhold til de 19 timer også vurderet, at der er plads til nye initiativer på den musiske front. Her vil du som vores nye musiker spille en væsentlig rolle.
  •  
  •  

Øster Løgum Sogn har 1.007 indbyggere og har 5 ansatte i sognet. Der er pt. gudstjeneste ca. 3 ud af 4 søndage og der ud over ca. 20 kirkelige handlinger.

Orglet i Øster Løgum Kirke er et P. Bruhn & Søn orgel med 13 stemmer.

Vi forventer, at du:

  • har en musisk baggrund og interesse – ikke nødvendigvis uddannet organist.
  • er fleksibel og positiv
  • er indstillet på skiftende arbejdstider
  • kan tage initiativ til nye aktiviteter (har gode ideer)

 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så tøv ikke med at ringe til kontaktperson Birgitte Neldeberg Ravn på telefonnummer 21 66 72 13 eller skriv til hende på mail 9015@sogn.dk .

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Birgitte Neldeberg Ravn, Øster Løgumvej 73, Øster Løgum, 6230 Rødekro eller på mail til 9015@sogn.dk.

Menighedsrådet skal have din ansøgning senest søndag d. 10. januar 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted søndag d. 17. januar 2021 fra kl. 14.00.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Her er så alle de formelle oplysninger om løn mv.: Ansættelse sker ved Øster Løgum Sogns Menighedsråd beliggende Søndergade 11, 6230 Rødekro

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganistionen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

 

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganistionen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

 

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

 

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 281.964,00 kr. – 412.101,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 289.193,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.733,75 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 937,75 kr. (nutidskroner).

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 314.687,00 kr. – 383.453,00 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.488,76 kr. – 62.884,45 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 303.654,00 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 319.037,00 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet Rådighedstillægget udgør årligt 23.609,25 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke.

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.