Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Østervangsskolen søger lærer til gruppeordning for overbygningselever - Genopslag

Vi søger en lærer til Østervangsskolens gruppeordning for overbygnings elever med skolevægring og/eller udfordringer inden for ASF. Stillingen er fast og på fuld tid.

Vi søger dig der er solidt fagligt forankret som lærer og så vidt det er muligt kan undervise i både dansk og matematik. Du har overblik og overskud til de elever der har brug for det ekstra.

I Gruppe O lægger vi vægt på ro, forudsigelighed og tryghed.  Vi arbejder ud fra den enkelte elevs ønsker og behov i tæt samarbejde med familien. Målgruppen er normaltbegavede elever på 7.-9- klassetrin. Fælles for eleverne er, at de har et brændende ønske om at lære og gå i skole så tæt på deres jævnaldrende.

Vi er normeret til syv elever og to lærere. Vi er et lille team med store ambitioner. Størstedelen af undervisningen er med tolærerordning. Vi finder kollegial sparring vigtig og kender betydningen af at det kræver et trygt arbejdsmiljø at skabe et trygt klasserum.

Du skal have viden og uddannelse inden for det specialpædagogiske felt gerne med erfaring fra ASF området, kombineret med viden om skolevægring og angst. Det vil være en fordel at du er bekendt med aldersgruppen. Vi arbejder systemisk med fokus på at styrke de unges selvværd og selvtillid gennem anerkendende og imødekommende klasseledelse.

Østervangsskolen har 570 elever – ca. 70 medarbejdere, er afdelingsopdelt i en indskolingsafdeling med SFO og vækstklasse, en mellemtrinsafdeling, en udskolingsafdeling med tre talentklasser i musik og en modtageklasseafdeling.

Du bliver en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor alle byder ind og hvor elevernes læring og alsidige udvikling er i fokus.  

Vi arbejder mod at blive gode til at arbejde sammen som professionelle. Du vil møde en skole, hvor der er plads til både hoved, krop og hjerte. Vi prioriterer de kreative-innovative og musiske elementer højt og vi ved, at netop vores styrke her er en del af grundlaget for vores stærke faglige profil.

En grundsætning på Østervangsskolen er, at det skal give mening. Både ift. elevernes læring, samarbejdet med forældre og kolleger og i tilrettelæggelsen af den enkelte lærers arbejde.

Vi er en byskole i grønne omgivelser – og vi er en skole, hvor der er en god tone mellem børn og voksne. 

Er du en udviklingsorienteret lærer, der søger en arbejdsplads, som er kendetegnet ved

  • en høj grad af indflydelse på egen arbejdssituation,
  • støttende kolleger og ledelse
  • stor rummelighed
  • tæt professionelt samarbejde
  • interesserede børn og forældre
     

… så kan Østervangsskolen meget vel være stedet for dig!

 For vi tror på at skole er noget man laver sammen.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst.

Du kan få flere oplysninger ved at ringe til skoleleder Anders Ramsing på tlf.: 46314508 eller afdelingsleder Henriette Hald på tlf.: 40252535.

Ansøgningsfrist onsdag den 14. april 2020 kl. 23.59. Ansættelsessamtalerne vil blive afviklet d. 22. april fra kl. 15.00.

Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Se mere om skolen på vores hjemmeside www.ostervangsskolen.roskilde.dk eller på Facebook.com/Brug Østervangsskolen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.