Østjyllands Politi søger et antal studentermedhjælpere til Anklagemyndigheden

Aarhus, Østjyllands Politi

Vi søger et antal studentermedhjælpere til studiejob i Anklagemyndigheden.

OM JOBBET
Et studierelevant job med varierede arbejdsopgaver inden for flere forskellige retsområder, hvor der er mulighed for at arbejde selvstændigt og med stort personligt ansvar. I den forbindelse vil der være et nært samarbejde med juristerne i afdelingen og kontakt til borgere og andre myndigheder.

Anklagemyndigheden varetager blandt andet politikredsens juridiske problemstillinger, der falder inden for strafferetsplejen. Du vil som studentermedhjælper komme til at arbejde med behandlingen af sager vedrørende fx aktindsigt og andre forvaltningsretlige opgaver, ligesom du i et vist omfang vil komme i berøring med konkrete straffesager, samt andre ad hoc opgaver af strafferetlig karakter.

Arbejdsopgaverne vil desuden vedrøre informationssøgning og udarbejdelse af notater i forbindelse med juridiske problemstillinger.

OM DIG:
Vi forventer, at du:
- er aktiv studerende på jurastudiet, enten på bachelor- eller kanddatuddannelsen
- er dygtig og grundig i din opgavevaretagelse
- at du har mod på faglige udfordringer

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som timelønnet med en gennemsnitlige arbejdstid på 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi, Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senioranklager Camilla Wagner CWW001@politi.dk eller Senioranklager Rikke Hyttel, mail RHY001@politi.dk.

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning inkl. relevante dokumenter, herunder karakterudskrift, dokumentation for tilmelding på jurastudiet samt CV.

Når du søger job ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere job i politiet, skal du lægge en ansøgning og CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Stillingerne er til besættelse efter nærmere aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Norsktalende/skrivende studentermedhjælper til tekstbureau

TEXTA ApS

Vi er en ung virksomhed i rivende vækst med kunder i hele Skandinavien, og vi søger derfor en norsktalende studentermedhjælper til jobbet som tekstforfatter i hjertet af Smilets By. Du får til opgave at hjælpe vores kunder med udfærdigelse af norske...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Svensktalende/skrivende studentermedhjælper til tekstbureau

TEXTA ApS

Vi er en ung virksomhed i rivende vækst med kunder i hele Skandinavien, og vi søger derfor en svensktalende skrivende studentermedhjælper til jobbet som tekstforfatter i hjertet af Smilets By. Du får til opgave at hjælpe vores kunder med udfærdigels...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Studentermedhjælper til SciTech-Tinget på ST 973734

Aarhus Universitet

Science Technology (ST) søger en studentermedhjælper til SciTech-Tinget (STT). SciTech-Tinget er en sammenslutning af samtlige foreninger på ST og har som formål at give foreningerne en mulighed for at søge hjælp, støtte og inspiration hos andre for...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver, Regionshospitalet Horsens

Ledelsessekretariatet

Hedensted
Er du vores nye studentermedhjælper, som kan tage fat i nogle af de mange forskellige kommunikationsopgaver på et hospital? Som studentermedhjælper på Regionshospitalet Horsens får du en opgaveportefølje, som spænder bredt fra små praktiske opgaver ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018