Østjyllands Politi søger flere kontorelever inden for Offentlig Administration pr. 1. september 2018

Aarhus, Østjyllands Politi
Du kan forvente… at du som kontorelev i politiet vil blive en del af en organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet. Vi understøtter politiets kerneopgaver, og du vil som elev blive en vigtig brik i arbejdet. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb. Det forventes, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Vi sørger til gengæld for en velkoordineret elevuddannelse og skaber rammen for en god og solid uddannelse, hvor du bliver en del af en stor og spændende politisk styret organisation. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Om stillingen:
I din praktiktid kommer du rundt i flere forskellige afdelinger. For at sikre, at du får et indblik i politiets opgaver i samfundet og hele det administrative sagsforløb, der understøtter organisationen, vil du som udgangspunkt være elev i tre til fem afdelinger i løbet af uddannelsen. Du kommer til at arbejde sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - heriblandt uniformerede betjente, jurister og andre faggrupper.

Du varetager mange forskellige arbejdsområder og arbejdsopgaver. Blandt andet vil der være mulighed for at arbejde med generel administrativ sagsbehandling inden for arbejdsområder i efterforskning og Anklagemyndigheden. Der vil herudover være mulighed for at prøve kræfter med kredsens borgerekspedition, der håndterer alle indkomne 114-opkald og andre funktioner med borgerkontakt. Derudover løfter du opgaver vedrørende økonomi, indkøb og kommunikation mellem kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Som supplement til dine praktikophold i de forskellige afdelinger og dine skoleophold deltager du også i en studietur sammen med resten af dit elevhold.

Om dig:
Du har bestået eller forventer at bestå:
• EUX med retning kontor
• HHX med et 5-ugers EUS-forløb
• STX eller HTX med et 10 ugers EUS-/HGS-forløb
• HG/HGV med gode karakter inden tiltrædelse.
• Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende en realkompetencevurdering med din ansøgning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte dit uddannelsessted.

Vi lægger vægt på, at du er fortrolig med MS Office, da meget af vores arbejde foregår ved en computer. Jobbet indeholder en del kommunikation – fx via telefon og mail – det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale. Derudover kan det blive aktuelt, at du skal skulle tale og skrive engelsk, hvilket du skal være komfortabel med.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til at skulle løse opgaver i hele kredsen. Din elevuddannelse vil veksle mellem praktik på en af vores stationer i Aarhus eller Randers og skoleperioder på Aarhus Business College.

Samarbejde på tværs af organisationen er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt miljø og sparring. Det er derfor væsentligt, at du kan og er villig til at arbejde struktureret sammen med andre om opgaveløsningen ved at være serviceorienteret, så du gør en forskel for kolleger og borgere. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig, og du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver er en del af hverdagen.
Du er ambitiøs og ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater. Du har en høj arbejdsmoral med lyst, vilje og evne til at arbejde med it-systemer, der er under løbende udvikling. Derudover er du god til at skabe overblik over egne opgaver, ligesom du formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er den 1. september 2018.

Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med 37 timers arbejdsuge. Udover den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang inklusiv den afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi primært med adresse i Aarhus.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Du skal i stedet for en motiveret ansøgning besvare følgende spørgsmål, som skal vedhæftes sammen med dit CV og dokumentation for uddannelse. Din besvarelse må max. fylde en A4 side.

• Hvorfor har du valgt at søge en stilling som kontorelev med speciale i offentlig administration?
• Hvilke personlige kompetencer kan du bringe i spil i forbindelse med dit uddannelsesforløb?
• Hvilke erfaringer fra skole eller arbejde mener du at kunne drage fordel af i jobbet som kontorelev?
• Hvad er dine forventninger til politiet som arbejdsplads?

Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 14 og 15 med første og anden samtalerunde.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Carina Agerskov på 2270 1241 hverdage mellem kl. 9.00-11.00 eller på CAG003@politi.dk, hvorefter din mail vil blive besvaret hurtigst muligt.

Du kan finde mere information om politiet generelt på http://www.politi.dk og http://www.jobipolitiet.dk, hvor du kan læse om elevuddannelsen i politiet.

Når du søger et job hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere job i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Petworld søger norsk-talende kontorelev til vores kontor i Højbjerg

PW NET K/S

Vi er en veletableret virksomhed i kæledyrsbranchen, som driver e-handel til Norge samt resten af Norden. Vi har oplever stor succes på det norske marked, hvorfor vi kan tilbyde dig en udfordrende og spændende uddannelse. Du vil varetage opgaver, de...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Kontorelev til Aarhus BSS, Aarhus Universitet (959375)

Aarhus BSS

Er du klar til at tage en kontoruddannelse med varierende administrative opgaver? Vil du være en del af en spændende arbejdsplads, hvor din hverdag bliver præget af faglig og personlig udvikling? Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan du blive Aa...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Nord

Arbejdstilsynet

Favrskov
Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Så bliv kontorelev hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten. Vi er 20 medarbejdere, der står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. Vi har et godt...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bliv kontorelev i Nævnenes Hus i Viborg - et

Nævnenes Hus

Viborg
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske en vores næste kontorelever med speciale i offentlig administration. Nævnenes Hus har nogle dygtige kolleger, d...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Viborg

Retten i Viborg

Bliv kontorelev ved Retten i Viborg - et job, der giver mening Er du dygtig, engageret og interesseret i en lærerig elevplads inden for offentlig administration? Så er du måske den, vi søger. Retten i Viborg har to kontorelevstillinger ledige pr. 1....