Office 365 systemkonsulent

Office 365 systemkonsulent

IT-Center Fyn søger en systemkonsulent med erfaring inden for Office 365.

IT-Center Fyn er et statsligt IT-servicefællesskab som varetager IT-drift, support og udvikling for 37 gymnasier, VUC’er og Social- og Sundhedsskoler fordelt på over 70 adresser rundt omkring i Danmark. Vi er 70 engagerede medarbejdere, som sikrer at lærere og elever på skolerne har et effektivt og velfungerende IT system, som medvirker til at skabe de bedste læringsmiljøer i Danmark. Systemspecialister, ledelse og administration er placeret i Odense.  

Jobbeskrivelse

Vi søger en konsulent, som har indgående kendskab til Office 365.
Du får medansvar for udvikling og drift af et område, som er i rivende udvikling og håndterer ca. 35.000 brugere.
Du vil indgå i en gruppe af dedikerede systemspecialister, der beskæftiger sig med administration af skolernes infrastruktur og som arbejder konstant for at sikre stabile løsninger, så skolerne oplever en høj kvalitet i den service vi leverer.
Du bliver samtidig en del af servicedesken som betyder, at du skal påregne at bruge ca. halvdelen af din tid i vores servicedesk, hvor du kommer til at yde telefonisk support til tekniker og slutbruger

Kvalifikationer og profil

Du er den ideelle kandidat, hvis du har arbejdet minimum 2-3 år med Office 365, kender platformen og dens primære services (Exchange Online, Office, Teams, SharePoint, OneDrive for Business og Azure AD). Det er et plus hvis du har kendskab til Microsoft Azure, men ikke et krav.

Du skal være serviceminded, synlig og fleksibel og have gode evner til at kommunikere. Du skal være selvdreven og vandt til at arbejde i teams, som selv sikrer at opgaverne bliver løst i den rækkefølge, der imødekommer mange forskelligrettede ønsker bedst.

Derudover skal du:

  • Optræde proaktivt og udvise handlekraft, dvs. du ser muligheder for at forbedre et system i forbindelse med problemløsning
  • Kunne udforme skriftelige vejledninger / dokumentation
  • Kunne arbejde selvstændigt

Du skal have kørekort til personbil.

IT-Center Fyn lægger vægt på ærlighed, åbenhed, respekt og godt humør.

Uddannelsesmæssig baggrund

Vi forventer, du har en baggrund som IT-supporter eller datamatiker/-tekniker og gerne med Microsoft certificeringer. Relevante eksamensbeviser, udtalelser og lign. kan vedlægges ansøgningen.  

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til HK-IT’s overenskomst med Staten. Hertil evt. kvalifikationstillæg. Stillingen er omfattet af pensionsordning efter gældende regler. Du skal tiltræde så hurtigt som muligt og arbejdstiden er 37 timer/uge med betalt frokost og flexordning. Vi lægger stor vægt på at videreuddanne medarbejderne, så de kan løfte de nye opgaver der falder ind det tekniske felt er eksperter på.

Yderligere oplysninger:

Uddybende oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teknisk Chef Kent Hansen, tlf. 51 38 32 64

Praktisk om ansøgningen

I emnefeltet skriver du “ IT-Systemkonsulent ”. Ansøgning på én side skal skrives på dansk. Derudover skal du vedlægge et CV med fokus på tidligere arbejdssteder, kompetencer og erfaring. Vedlæg også relevante eksamensbeviser, certifikater, udtalelser og lign. Angiv hvornår du kan tiltræde stillingen og hvor du har set dette stillingsopslag.

Ansøgningen skal sendes til: ansogning@itcfyn.dk

Ansøgningsfrist er fredag den 1. maj 2018 kl. 10.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teknisk Senior Konsulent til Immeo P/S i Århus

Recruit IT ApS

Odense
Brænder du for at designe og drive løsninger i samarbejde med kunder og har du ambitioner om teamledelse? For vores kunde Immeo søger vi en teknisk senior konsulent, der vil være med til at udvikle innovative og markedsledende e-business løsninger s...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Back-end developer

F10 Human Resource ApS

Odense
- Kreativ udvikler til nye og innovative løsninger VirksomhedenColourbox blev grundlagt i 2005 med en mission om at gøre det nemt for kunderne at købe og anvende digitale billeder. Virksomheden hjælper til dagligt brugere med images, som er klar til...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

IT Supporter

BowlnFun

Svendborg
BOWL& 39 N& 39 FUN A S SØGER IT SUPPORTER Bowl n Fun A S søger en systemsupporter, til vores hovedkontor i Svendborg der skal hjælpe vores centre med brugen og opsætningen af vores IT systemer. Har du lyst til at være del af Danmarks største forlyst...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018