Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OK-Fonden søger to social- og sundhedsassistenter til bostedet Thea på Frederiksberg

OK-Fondens bo- og behandlingstilbud Thea søger to social- og sundhedsassistenter med medicinkompetence og gerne psykiatrisk erfaring. Arbejdstiden er henholdsvis 30 og 37 timer ugentligt og med blandede dag- og aftenvagter samt weekendvagter.

Stillingerne kan kun søges af social- og sundhedsassistenter.

Har du kendskab til socialpsykiatri? Og vil du fortsætte udviklingen af et levende og velfungerende hus i en frisættende ramme, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

Hvem er vi?
Bostedet Thea er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingssted, der har driftsoverenskomst med Frederiksberg Kommune. Vi yder en støttende boform for voksne mennesker med psykisk sårbarhed, og vi lægger vægt på, at den enkelte beboer skal have mulighed for at opnå bedre livskvalitet.

Bostedet Thea holder til i et smukt gammelt hus, som ligger centralt på Frederiksberg. Huset er renovereret i år 2000, og alle boliger har eget bad og toilet. Vi har 35 beboere med en gennemsnitsalder på 61 år.

Ud fra en helhedsorienteret indsats har vi i samarbejdet med betalende kommune fokus på at reducere negative fysiske, psykiske samt alders- og livsstilsrelaterede helbredsmæssige forhold.

Beboerne kan have svært ved at begå sig i sociale sammenhænge og kan dertil have et lettere forbrug af rusmidler og behov for støtte i forhold til dette. Flere af beboerne er, udover psykiatriske problemstillinger, desuden karakteriseret ved at have et stort behov for omsorg og pleje af pædagogisk og/eller sundhedsfaglig karakter. 

Som medarbejder på Thea tager vores fælles faglige platform udgangspunkt i den systemiske coaching/tænkning i en tværfagligt sammensat personalegruppe. Vi tror på, at mennesker profiterer af at tage ansvar for eget liv, og at dét at kunne mestre eget liv skaber selvværd og livskvalitet.

Vores arbejdsplads
På Thea vil du opleve et fællesskab mellem medarbejdere og beboere, der er præget af respekt og ligeværdighed. Samtidig får du mulighed for at sætte dit præg på det faglige niveau sammen med et stærkt hold af sundhedsprofessionelle, pædagogfaglige og andre dygtige medarbejdere, hos hvem hjemlighed, imødekommenhed, respekt for forskellighed og menneskelige værdier står helt forrest.

Vi forventer, at du:

  • bidrager til den fælles opgaveløsning
  • har medicinkompetence
  • har særligt fokus på at se ressourcer hos den enkelte og støtter op omkring disse i forhold til vedligeholdende aktiviteter og genoptræning
  • indgår som tovholder og som en del af et helt team
  • bringer din faglighed i spil og giver plads til andres faglighed
  • indgår i den grundlæggende pleje og omsorgsarbejdet.

Stillingerne
Vi søger en medarbejder til 37 timer ugentligt samt en medarbejder til 30 timer ugentligt. Stillingerne ønskes besat den 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Yderligere information: www.ok-fonden/thea/

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: Senest fredag den. 15. januar 2021, kl. 12.00.

Jobsamtaler: Afholdes mandag den 18. januar 2021.

Spørgsmål til stillingerne: Ring eller skriv til Chef Kirsa Lyster Andersen (mobil 40 75 28 07/e-mail: kily@ok-fonden.dk) eller Souschef Klaus Nielsen (mobil 23 28 04 52/e-mail: kln@ok-fonden.dk)


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.