Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Oldfrue

Oldfrue søges til Sixtus Sinatur Hotel & Konference

 

Kan du få vores hotel til at skinne indvendig? Så er det måske dig, vi har brug for som oldfrue på charmerende Hotel Sixtus i Middelfart. Hotellet ligger placeret lige ned til Fænøsund i Middelfart med en fantastisk beliggenhed. En af dine vigtigste opgaver er, at sikre at vores gæster altid oplever, at hotellet skinner og er indbydende overalt.

 

Du bliver ansvarlig for et lille team og skal stå for vagtplanlægning og rekruttering af nye medarbejdere til rengøring. Det er vigtigt, at du er innovativ og hele tiden arbejder med oplæring og motivering af dine medarbejdere.

 

Vi forventer, at du:  

  • Har erfaring med rengøring og kan sikre at rengøringen er knivskarp
  • Er serviceminded, imødekommende og smilende
  • Har blik for de små detaljer, som giver de store oplevelser
  • Kan bevare det kølige overblik
  • Har sans for økonomi og orden i det administrative
  • Kvalitetssikrer og udvikler drift og processer i afdelingen
  • Er en god kollega med fokus på et godt fællesskab

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder trygge og gode ansættelsesforhold, en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning og flere attraktive personalegoder.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte hoteldirektør, Christina Nielsen, på 23 74 92 92 eller chni@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat til oktober og vi afholder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at sende os din ansøgning via systemet her eller på hjemmesiden.

Om os         

Sixtus er beliggende i naturskønne omgivelser med direkte udsigt over Fænøsund og er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.