Oldfrue/rengøringsassistent

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Mærsk Tårnet 
 
Campus Service SUND søger en oldfrue/rengøringsassistent til vores afdeling for rengøring og kantine. 
Du vil få ansvaret for rengøring af konferenceområdet på 15. etage i det nye Mærsk Tårn. Du skal sørge for at Mærsk Tårnets konferenceområde, der består af udsigtsområde med offentlig adgang, mødelokaler, toiletter, køkken altid fremstår rent og pænt. 
Du skal bl.a. stå for oprydning, udføre rengøring og bistå med borddækning og afrydning. 
 
Vi tilbyder: 
Gode arbejdsforhold og en hverdag med mange spændende og forskelligartede opgaver, sammen med dygtige kolleger. Vi har kantine, motionscenter, kunstforening, betalt frokostpause, frugtordning og byens bedste udsigt. 
 
Jobbet er meget ansvarsfuldt og selvstændigt samt kræver, at man er pligtopfyldende, initiativrig og selv er i stand til at tilrettelægge sin arbejdsdag. 
 
Det er væsentligt at du kan stå tidligt op om morgenen og er mødestabil. 
 
Der skal bruges computer og telefon i forbindelse med arbejdet, da du skal kunne følge med i hvilke møder der er og kunne kontaktes.
 
Vi forventer: 

  • At du har overblik, ordenssans og rengøringserfaring
  • At du har hygiejnebevis og erfaring med at stå i køkken
  • At du er serviceminded og erfaren med brug af computer 
  • At du har en præsentabel personlig fremtræden  
Sprogkundskaber: Dansk samt engelsk.  

Løn og ansættelse 
Ansættelses sker efter Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) og Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mellem Finansministeriet og 3F.
 
Stillingen er på 30 timer pr. uge.
 
Arbejdstiden ligger i en sammenhængende periode i tidsrummet 5:30 til 19:00 på hverdage.
 
Arbejdssted: Campus Service SUND, Blegdamsvej 3, 2200 København N.
 
Tiltrædelse 1. april 2018 eller senere.
 
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål vedr. den ledige stilling kan rettes til serviceleder Inge Feigh på telefon 2048 6393.
 
Ansøgning 
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget)
 
Ansøgningsfristen er 19. februar 2018. 
 
KU ønsker at afspejle det omgivende samfund og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Stabile rengøringsassistenter søges til akutte opgaver

Caresupport ApS

Hos Servicefirmaet Ren tilbyder vi professionel rengøring på hele Sjælland. Vi tager små og store opgaver fra både private og erhverv. Hos os sætter vi en stor ære i, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Det er vores mål, at have det bedste og mest ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Rengøringsassistent søges til deltidsstilling

Til Tjeneste I/S

Til Tjeneste I S søger to rengøringsassistenter til ansættelse på deltid med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi søger medarbejdere der: Er frisk, energisk og har erfaring med rengøring. Er god til at skabe overblik og strukturere sin arbejdsgang, liges...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Rengørinsassistent - Dragør

DEN HVIDE TORNADO APS

Vi søger prober og stabil kollega rengøringsassistenter til rengøring af forretning. 2 timer daglig 5 gange ugentligt mellem kl.6.30-8.30 2 timer daglig 2 gange ugentlig mellem kl.6.30-8.30 i weekenden Du kan tale og skrive dansk. Der indhentes stra...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Rengørinsassistent - Humlebæk

DEN HVIDE TORNADO APS

Vi søger prober og stabil kollega rengøringsassistenter til kontorrengøring 1,5 timer 1 gang ugentligt fredag efter kl.15 eller weekend Du kan tale og skrive dansk. Der indhentes straffeattest. Kontakt Karenotilia Søndergård Tlf 20676629 skriv mail:...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Rengørings assistent

Y's v/Yvonne Kubach

Vi søger en rengørings assistent 2 timer dagligt i tidsrummet fra kl. 6 til færdiggjort kl 11.00. Arealet er ca. 80m2. Søndag lukket. Man har hver 3 lørdag fri. Rengøringen skal senest gå igang kl 9.00. kontakt til mail. Yvonne.brian@vip.cybercity.d...