Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omega sygeplejerske til kirurgisk afs. A2 SUH-Køge

Vi er i år kåret til at være Danmarks bedste til, at behandle Perforeret Ulcus/hul i mavesækken. Hvis du vil være med i vores team, og arbejde sammen med os på Danmarks bedste kirurgiske afdeling, har du chancen nu.

Vi har i 2017 startede vi et forbedret forløb for patienter med alvorlige, akutte, kirurgiske lidelser, der kræver stor operation (bl.a. tarmslyng, hul på mavesæk/tarm). Dette forløb kaldes OMEGA. Vi har sikret hurtigere diagnose og behandling. Patienterne ligger på A2 både før og efter operationen.

Du vil som Omega sygeplejerske være en vigtig medspiller for at synliggøre sygeplejen og indfri ambitionerne.

Omega Sygeplejerske er en nyoprettet stilling, som skal medvirke til yderligere at løfte vores sygeplejefaglige kvalitet inden for vores accelereret Omegaforløb. Du skal have lyst til at arbejde med udvikling i den daglige klinik samtidig med at du vil være en del af den daglige – personlig ansvarlig sygeplejerske på Omegaforløbene.

Kirurgisk Afdeling har store ambitioner, vi vil fortsat være blandt de bedste, vi vil nytænke, og vi vil sikre, at vi har de bedst dokumenterede patientforløb.

Det kliniske arbejde spiller en afgørende rolle, vi arbejder derfor med at styrke det kliniske arbejde for at kunne opnå ambitionsniveauet. Målsætningen er en klinik præget af høj faglighed og kvalitet i de kirurgiske patientforløb.

Kirurgisk afs. A2 er også et eftertragtet sted for uddannelsessøgende. På A2 ser vi uddannelse som en helt naturlig og nødvendig del af det daglige arbejde. Det skal prioriteres! Der skabes i dagligdagen plads til uddannelse af både læger og plejepersonale. Vi har gensidig forståelse og respekt for hinandens fag og dermed også en stor dedikation til hinandens kompetenceudvikling og faglighed.

Vi vil derfor også have mere fokus på studieunit, hvor du som Omegasygeplejerske får en central rolle.

Kirurgisk sygepleje spænder vidt, og du får en enestående chance for at være med til at udvikle fagområdet.

Vi søger en sygeplejerske:

  • Der på sigt gerne vil efteruddanne dig i det kirurgiske speciale.

  • Er positivt indstillet, også i en travlt hverdag.

  • Er interesseret i at indgå i et fællesskab, både fagligt og socialt.

  • Har en oprigtig holdning til at give vores patienter den bedste sygepleje.

  • Gerne speciale erfaring

  • Der ønsker at have fortrinsvis fast aftenvagt.

Vi tilbyder:

  • Individuelt og fyldestgørende introduktion til afdelingen

  • En afdeling med en god blanding af både nye og erfarne kollegaer, hvor vi hjælper hinanden
  • Sygeplejegruppen er erfaringsmæssigt og aldersmæssigt bredt sammensat, hvilket er med til at skabe en meget dynamisk og energisk personalegruppe
  • Vi har et stort fagligt engagement, fokuserer på god kommunikation, vægter det sunde arbejdsmiljø og har mange ambitioner.

Kirurgisk Afdeling er Region Sjællands største kirurgiske afdeling og består af 3 sengeafsnit, ambulatorier, og et endoskopiafsnit.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også hjerteligt velkommen til at kigge ind på et uforpligtende besøg, så du kan få et indtryk af din måske kommende arbejdsplads.

Du skal blot kontakte: Afdelingssygeplejerske Helle Hammer Witthøfft tlf: 47 32 31 42 hehw@regionsjaelland.dk

Der vil afholdes samtaler løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.