Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omhyggelige og stabile medarbejdere til plukning af stel og bordplader på daghold

Lagerassistent   

FUMAC A/S i Vinderup øger fortsat aktivitetsniveauet og søger derfor 2 nye medarbejder til daghold hurtigst muligt.

Vi er i dag ca. 80 dygtige medarbejdere i vores produktion og forventer fortsat stigende aktivitetsniveau. 

Arbejdet vil fortrinsvis bestå af plukning og pakning af stel og bordplader ud fra produktionspapirer. God fysik er en absolut nødvendighed. truckkort er en selvfølge til disse stillinger og skal fremvises inden ansættelse.  

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, positiv, fleksibel, meget omhyggelig i dit arbejde, har datadisciplin og sætter en ære i at få tingene fra hånden. Du skal kunne læse, tale og forstå dansk, da alle produktionspapirer og instruktioner kun forefindes på dansk. Du kan arbejde selvstændigt og samtidig er du omstillingsparat, så vi får ordrerne sendt i den rigtige rækkefølge.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider og engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen. Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at levere de møbelløsninger, som vores kunder ønsker. 

Kontakt Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl@fumac.dk, hvis du er interesseret i at søge stillingen og/eller har spørgsmål.

FUMAC er en af Danmarks førende producenter af kontor- samt boligmøbler til forhandlere i primært Norden. Virksomheden startede i 1956 under navnet Hanbjerg Møbelfabrik og har gennem årene udviklet sig til en moderne virksomhed, hvor godt dansk møbelhåndværk forsat er et bærende element. Vores formål er at levere funktionel brugsværdi til vores kunder, og vi tilstræber at være bedst til bæredygtige løsninger. Fundamentet er stærkt med et konkurrencedygtigt produktprogram, kompetente og motiverede medarbejdere og en solid kundeplatform. Virksomheden er beliggende i Vinderup og beskæftiger ca. 105 medarbejdere. Læs mere på www.fumac.dk.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.