Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Område VEST søger en fysioterapeut til en fast stilling på 34 timer

Område VEST søger en fysioterapeut til en fast stilling på 34 timer

Randers Kommune - Område Vest søger en fysioterapeut til en fast stilling på 34 timer pr. uge med start 1/6-18. I perioden 1/6-18 til 1/3-19 kan stillingen eventuelt være på 37 ti/uge

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af genoptræning og vedligeholdende træning af ældre medborgere, der bor på et af plejecentrene eller i eget hjem. Arbejdet vil desuden bestå af genoptræning af borgere, der udskrives fra hospitalet med en genoptræningsplan. (basale genoptræningsplaner inden for ortopædkirurgien (skulder, fraktur UE, hofte) samt genoptræning af borgere med konservativt behandlede ryglidelser, medicinske lidelser, og kræft).

Vi ser gerne, at du har erfaring og/eller efteruddannelse inden for

  • Geriatri/aldersrelaterede lidelser, herunder kognitive forandringer
  • ortopædkirurgiske lidelser

Generel erfaring inden for fysioterapeutisk træning og behandling vil være en stor fordel.

Du vil få samarbejdsrelationer med både borgere, pårørende, terapeuter og plejepersonale. Derfor søger vi en person, som
  • Har et positivt livssyn og tager glæde og energi med ind i gruppen af kolleger
  • Har en evidensbaseret tilgang og er nysgerrig på at opsøge ny viden
  • Er god til at strukturere og organisere, og har blik for optimering af ressourcerne
  • Kan bevare overblikket i intense situationer med mange bolde i lufteEr analytisk og har øje for den enkelte borgers behov
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Kan skabe og arbejde med netværk og relationer

Du bliver en del af vores trænende terapeutteam på 13 ergo-og fysioterapeuter, fordelt på centrene Kildevang, Borupvænget og Kollektivhuset. Overenskomstmæssigt vil du vil være selvtilrettelæggende.

Vi er et team med fagligt kompetente og engagerede kolleger. Samarbejde og faglig sparring med de andre terapeuter indgår som en natlig del af hverdagen.

Da der jævnligt er hjemmebesøg kræver stillingen, at du har kørekort. Hvis du selv har mulighed for at stille en bil til rådighed, ydes der kørselsgodtgørelse. Der er også mulighed for at låne en cykel eller en plejebil. En del hjemmebesøg kan foregå vha. cykel.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Trænings- og aktivitetsleder Marie Louise Nyborg, telefon 30 34 19 13, eller fysioterapeut Berit Vestergaard telefon 89 15 88 31 eller 29 10 05 24.

Vi skal have modtaget din ansøgning elektronisk senest den 19. april, for at du kan komme i betragtning. Samtaler forventes afholdt den 25. april.

OBS: Der er varslet konflikt på det offentlige arbejdsmarked. Hvis konflikten bliver en realitet vil ovennævnte datoer med stor sandsynlighed blive ændret.

Løn
efter gældende overenskomst.

Hvis du indstilles til stillingen, vil du blive bedt om at indhente straffeattest.

Ansættelsesforhold
34 timer om ugen, fast stilling

Tiltrædelse
01.06.18

Ansøgningsfrist
19.04.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Område VEST

Kontaktperson
Inger Munkholm
89158803

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her