Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdeansvarlig kunde- og personalekonsulent til Storkøbenhavn eller sydsjælland

Frihed til at præstere og stor grad af fleksibilitet

Power People er ikke den største spiller på vikar- og rekrutteringsmarkedet, men hvis du sætter pris på indflydelse, selvbestemmelse og fleksibilitet, så får du det godt som områdeansvarlig konsulent hos os.

Er du samtidig, oprigtig, ærlig og samvittighedsfuld og sætter du en ære i at skabe langvarige relationer der bygger på tillid og troværdighed, så håber vi du kigger vores vej.

For at få succes i jobbet skal du:

  • Kunne lide at skabe kontakt til og netværke med kunder
  • Være god til at finde kandidater og vurdere kandidaterne i forhold til en given virksomheds behov for nye medarbejdere

Er du den rette person til jobbet, er vi meget indstillet på at tilpasse jobbet til dine "next step" forventninger - så du både får rigtig gode udviklingsmuligheder, en fornuftig grundløn og mulighed for solid bonusindtjening.

Du tilbydes desuden en unik mulighed for at præge Power Peoples målsætning om at levere ekstraordinær god service og høj kvalitet til virksomheder der ønsker assistance til at ansætte nye medarbejdere.

Ring meget gerne til Jesper Stig på 3146 0015, hvis du er blevet nysgerrig eller send en ansøgning og dit CV til job@powerpeople.dk.

Vi håber, at vi har fanget din interesse.

 

Power People sælger vikar- og rekrutteringsprodukter med fokus på kvalitet og troværdighed. Vi har en stor loyal kundekreds, som er opbygget gennem mere end 18 års arbejde indenfor vikar- og rekrutteringsområdet. Du kan læse mere om Power People på: www.powerpeople.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her