Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdeleder for Plejeboliger i Syddjurs Kommune

Kan du skabe rammen for det gode hverdagsliv, hvor omsorg, socialt fællesskab og aktiviteter er en naturlig del af hverdagen til glæde for beboere og pårørende? Er du drivkraften, der kan stå i spidsen for Syddjurs’ plejeboliger og sammen med dit lederteam og 360 motiverede medarbejdere sikre fremtidens pleje og omsorg? Er du indstillet på at fremme et stærkt tværgående samarbejde såvel internt som eksternt?
 
Sundhed og Omsorg i Syddjurs Kommune søger en områdeleder til Plejeboliger pr. 1. december 2020.
 
Det er plejecentrenes vision at være en stærk part i fremtidens pleje og omsorg og samtidig sikre en balance, hvor kvalitet, effektivitet og trivsel går op i en højere enhed. Derfor skal der arbejdes for, at plejeboligområdet er en smidig og effektiv organisation kendetegnet ved fleksibilitet, innovation og multifunktionalitet således, at centrene kan imødekomme fremtidens behov og foranderlighed.
 
Du vil som leder af plejeboligerne få ansvaret for 5 plejecenterledere og ca. 360 medarbejdere bestående af social- og sundshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter samt ernæringsassistenter. Syddjurs Kommune råder over 305 plejeboliger fordelt på fem plejecentre placeret i henholdsvis Kolind, Ebeltoft, Knebel, Rønde og Hornslet.
 
Som områdeleder af plejeboligerne får du reference til Sundhed og Omsorgschefen og kommer til at indgå i ledergruppen på Sundhed- og Omsorgsområdet. Her får du i samarbejde med resten af ledergruppen ansvaret for tværgående projekter og indsatser. Du kommer derfor til at spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens Sundhed og Omsorg, hvor vi hele tiden udvikler på vores indsatser og samarbejdet internt og eksternt for at opnå en stærk og koordineret indsats for borgeren.
 
Vi tilbyder:

 • En udviklende lederstilling i krydsfeltet mellem service, effektiviseringer, økonomi, værdier og lovgivning.
 • Samarbejde med en ledergruppe, der trækker i samme retning med højt drive, faglig tyngde og engagement.
 • Engagerede og motiverede medarbejdere.
 • Mulighed for at sætte dit præg på den strategiske udvikling af området.
 • En stilling i en kommune, der søger at møde økonomiske og demografiske udfordringer med rehabilitering, udvikling og nytænkning. 
Om dig:
Som person forventes, at du:  
 • Har en synlig og åben ledelsesstil, hvor du formår at skabe følgeskab og tydelighed i forhold til visioner, mål og retning
 • Evner at arbejde både mål-, proces- og resultatorienteret
 • Er bevidst om en udviklingsorienteret styring koblet med hensynet til en omkostningseffektiv prioritering.
 • Er i stand til at kommunikere og oversætte politiske og administrative beslutninger og strategier af betydning for plejecentrene i Sundhed og Omsorg
 • Har økonomisk indsigt og analytisk kapacitet samt forståelse for hvilke beslutninger og handlinger, der skal gennemføres for at bevare en sund økonomi
 • Er en holdspiller af hjertet og evner at etablere og være deltagende i et udviklende samarbejde på tværs af organisationen
 • Kan sikre, at beboerne og samarbejdspartnere oplever et professionelt og ordentligt samarbejde med plejeboligområdet
 • Har fokus på borgeren og kerneopgaven.
 • Har interesse i og gerne erfaring med at gennemføre omstillings- og udviklingsprojekter. 
Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sundhed og Omsorgschef Ingelise Juhl på 24 48 75 42
 
Deadline for ansøgning er søndag den 18. oktober 2020

Samtaler 23. oktober 2020

 
Læs mere om stillingen her: Job og Personprofil- Områdeleder for Plejeboligerne
 
”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.