Områdeleder for Visitationen til hjemmepleje og hjælpemidler

i Center for Sundhed og Ældre

Genopslag da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.

Er du drivkraften, der kan stå i spidsen for den daglige drift og skabe ejerskab blandt medarbejderne i en spændende forandringsproces?
Stillingen genopslås, da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.

Center for Sundhed og Ældre søger en områdeleder for visitation til hjemmepleje og hjælpemidler. Der er tale om en stilling hvor den nye leder skal være med til at definere fremtidig organisering af området, i tæt samarbejde med Afdelingslederen for myndighed samt medarbejderne.

Udgangspunktet er Værdighedspolitikken for ældreplejen i Slagelse Kommune, som har til formål at styrke arbejdet med en mere værdig ældrepleje. De ældre skal opleve en øget livskvalitet og selvbestemmelse i hverdagen med afsæt i værdighed, respekt, nærhed, moral og etik.

Målet er, at borgerne skal opleve sammenhæng i plejen, så det giver mening og størst værdi for den enkelte, ud fra dennes ønsker og behov. Dette skal såvel plejen som myndighedsområdet understøtte og udvikle til størst mulig gavn for borgerne.

Til stillingen er udarbejdet en Job- og Personprofil.
Du finder henvisning til bilag nederst i opslaget.

Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Løn efter kvalifikationer samt individuel forhandling.

Yderligere informationer
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen. Venligst kontakt

  • afdelingsleder for Myndighed Susanne Fagerberg på tlf. 20 49 90 96 eller mail: sufag@slagelse.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Frist
  • fredag den 23. februar 2018 kl. 9.00.

Ansøgning sendes elektronisk via link på kommunens hjemmeside. Venligst mærk ansøgning ”Områdeleder for Visitation til hjemmepleje og hjælpemidler”.

Ansættelsessamtaler
Afholdes mandag den 5. marts 2018.

Tiltrædelse forventes 1. maj 2018, gerne tidligere.

Bilag
  • Job- og Personprofil (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=01980eae52bc4b21bb828d4828ce2ae1.pdf)
  • Slagelse Kommunes Ledelsesgrundlag (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=b5503ec11b0946e9815736f67b810c9d.PDF)
  • Slagelse Kommunes Værdighedspolitik (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=73aac765b92845c3be72f445e231ff98.PDF)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Områdeledere til Hjemmeplejen

Slagelse Kommune

Slagelse
i Center for Sundhed og ÆldreGenopslag da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.Center for Sundhed og Ældre søger områdeledere til Hjemmeplejen. Områdelederen er personaleleder, har det fagfaglige overordnede ansvar samt ansvar for ressourcer herunder øko...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Områdeleder for Netværksstøtten

Slagelse Kommune

Center for Psykosocial Udvikling SlagelseCPUS søger nu efter dig, der kan være vores nye områdeleder for Netværksstøtten, som er området, der yder §85-støtte til unge og voksne borgere, der bor i egen bolig, og som har psykosociale udfordringer og k...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Souschef til Anæstesiafsnit med daglig funktion i Opvågningsafsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er Næstved Sygehus dedikeret til at varetage elektiv kirurgi. Dette åbner op for en arbejdsplads, med fokus på udvikling af det elektive speciale. Vi arbejder ambitiøst og målrettet mod at effektivisere og ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Afdelingsleder til Fysio- og Ergoterapien, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Afdelingsleder med engagement Er du interesseret i at blive afdelingsleder for engagerede, selvstændige og udviklingsorienterede medarbejdere i Fysio- og Ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus? Vi søger en visionær og dynamisk afdelingsleder, som vi...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Country Manager

JKS A/S

Brænder du for at være med i forretningsudviklingen, er du teknisk og salgsorienteret? Har du lyst til at være ansigtet udadtil og udgøre forbindelsen mellem TeQton Danmark A S og deres danske kunder? Så er det måske dig, vi står og mangler. Stillin...