Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdeledere til Hjemmeplejen

i Center for Sundhed og Ældre

Genopslag da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.

Center for Sundhed og Ældre søger områdeledere til Hjemmeplejen. Områdelederen er personaleleder, har det fagfaglige overordnede ansvar samt ansvar for ressourcer – herunder økonomi- og normeringsstyring af området.

Hjemmeplejen er midt i en forandringsproces, hvilken de nye områdeledere skal stå i spidsen for at forsætte.
Udgangspunktet er Værdighedspolitikken for ældreplejen i Slagelse Kommune, som har til formål, at styrke arbejdet med en mere værdig ældrepleje. De ældre skal opleve en øget livskvalitet og selvbestemmelse i hverdagen med afsæt i værdighed, respekt, nærhed, moral og etik.

Målet er, at borgerne skal opleve sammenhæng i plejen, så det giver mening og størst værdi for den enkelte, ud fra dennes ønsker og behov. Det er plejens opgave, at gøre dette mål til virkelighed i tæt samspil og daglig dialog med øvrige faggrupper. Det er områdelederens opgave, at inspirere og udvikle i denne kontekst til størst mulig gavn for borgerne og medarbejderne. I denne virkelighed skal de nye ledere navigere naturligt, med robusthed og samtidig være inspirator for medarbejderne.

Til stillingen er udarbejdet en Job- og Personprofil.
Du finder henvisning til bilag nederst i opslaget.

Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Løn efter kvalifikationer samt individuel forhandling.

Yderligere informationer
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen. Venligst kontakt

  • centerchef for Sundhed og Ældre Marianne Kristensen, tlf. 51 15 77 37.

Ansøgningsfrist
  • mandag den 19. marts 2018 kl. 9.00.

Ansøgning sendes elektronisk via link på kommunens hjemmeside. Venligst mærk ansøgning ”Områdeleder til Hjemmeplejen”.

Ansættelsessamtaler
Afholdes fredag den 23. marts 2018. Tiltrædelse ønskes 1. maj eller gerne tidligere.
De ansøgere, der udvælges til samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Det er derfor vigtigt, at telefonnummer oplyses i ansøgningen. Forud for samtalen vil de udvalgte ansøgere blive bedt om, at gennemføre en profiltest. Dette vil ske elektronisk.

Bilag
  • Job- og Personprofil (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=228e8ba53026463eac733e5fadd3b407.pdf)
  • Slagelse Kommunes Ledelsesgrundlag (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=2220aa92e24b4f3d97e8044c186ac20c.pdf)
  • Værdighedspolitikken for ældre i Slagelse Kommune (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=86f9d637b0df476ea75ba143de1196fb.pdf)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her