Områdeledere til Hjemmeplejen

i Center for Sundhed og Ældre

Genopslag da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.

Center for Sundhed og Ældre søger områdeledere til Hjemmeplejen. Områdelederen er personaleleder, har det fagfaglige overordnede ansvar samt ansvar for ressourcer – herunder økonomi- og normeringsstyring af området.

Hjemmeplejen er midt i en forandringsproces, hvilken de nye områdeledere skal stå i spidsen for at forsætte.
Udgangspunktet er Værdighedspolitikken for ældreplejen i Slagelse Kommune, som har til formål, at styrke arbejdet med en mere værdig ældrepleje. De ældre skal opleve en øget livskvalitet og selvbestemmelse i hverdagen med afsæt i værdighed, respekt, nærhed, moral og etik.

Målet er, at borgerne skal opleve sammenhæng i plejen, så det giver mening og størst værdi for den enkelte, ud fra dennes ønsker og behov. Det er plejens opgave, at gøre dette mål til virkelighed i tæt samspil og daglig dialog med øvrige faggrupper. Det er områdelederens opgave, at inspirere og udvikle i denne kontekst til størst mulig gavn for borgerne og medarbejderne. I denne virkelighed skal de nye ledere navigere naturligt, med robusthed og samtidig være inspirator for medarbejderne.

Til stillingen er udarbejdet en Job- og Personprofil.
Du finder henvisning til bilag nederst i opslaget.

Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Løn efter kvalifikationer samt individuel forhandling.

Yderligere informationer
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen. Venligst kontakt

  • centerchef for Sundhed og Ældre Marianne Kristensen, tlf. 51 15 77 37.

Ansøgningsfrist
  • mandag den 19. marts 2018 kl. 9.00.

Ansøgning sendes elektronisk via link på kommunens hjemmeside. Venligst mærk ansøgning ”Områdeleder til Hjemmeplejen”.

Ansættelsessamtaler
Afholdes fredag den 23. marts 2018. Tiltrædelse ønskes 1. maj eller gerne tidligere.
De ansøgere, der udvælges til samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Det er derfor vigtigt, at telefonnummer oplyses i ansøgningen. Forud for samtalen vil de udvalgte ansøgere blive bedt om, at gennemføre en profiltest. Dette vil ske elektronisk.

Bilag
  • Job- og Personprofil (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=228e8ba53026463eac733e5fadd3b407.pdf)
  • Slagelse Kommunes Ledelsesgrundlag (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=2220aa92e24b4f3d97e8044c186ac20c.pdf)
  • Værdighedspolitikken for ældre i Slagelse Kommune (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=86f9d637b0df476ea75ba143de1196fb.pdf)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Områdeleder for Visitationen til hjemmepleje og hjælpemidler

Slagelse Kommune

i Center for Sundhed og ÆldreGenopslag da vi ønsker at udvide ansøgerfelt.Er du drivkraften, der kan stå i spidsen for den daglige drift og skabe ejerskab blandt medarbejderne i en spændende forandringsproces?Stillingen genopslås, da vi ønsker at ud...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Leder til Cytostatikaproduktionen, Region Sjælland Sygehusapotek, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for ledelse og har du lyst til at gøre en forskel for cancerpatienterne i Region Sjælland? Vi søger en dynamisk og handlekraftig leder til at stå i spidsen for fortsat at drive og udvikle vores cytostatikaproduktion i Roskilde. Vi er en s...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Souschef til Anæstesiafsnit med daglig funktion i Opvågningsafsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er Næstved Sygehus dedikeret til at varetage elektiv kirurgi. Dette åbner op for en arbejdsplads, med fokus på udvikling af det elektive speciale. Vi arbejder ambitiøst og målrettet mod at effektivisere og ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Servicechef til Koncern Service, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Til vores serviceafdeling på Slagelse Sygehus, søger vi en servicechef til at varetage den daglige ledelse af afdelingen, der beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Du indgår sammen med servicecheferne på de øvrige sygehuse i chefgruppen med direkte refe...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Ledende bioanalytiker til Patologiafdelingen, afsnit Næstved, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland

Vi ønsker os .. Vores nye ledende bioanalytiker skal have en lederuddannelse på master- eller diplomniveau og være autoriseret bioanalytiker med lyst og evne til at påtage sig lederskabet for afsnit Næstved. Du refererer til Afdelingsledelsen og du ...