Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Området voksne udviklingshæmmede i Albertslund Kommune søger en uddannet pædagog 37 timer Ved Boligerne Herstedøster Sidevej.

Området voksne udviklingshæmmede er en del af det samlede område for voksne med særlige behov. Området hører under Børn, Sundhed- & velfærd.

Boligerne Herstedøster Sidevej er et døgndækket tilbud §108 , der søger en pædagog, der har lyst til at arbejde i et levende bofællesskab , hvor Svend, Knud og Gerda kan li’ at grille pølser i haven , bage snobrød ved bålpladsen og spille hockey i gården.

Vi er et botilbud for 24 voksne udviklingshæmmede borgere i alderen 20 til 60 år.
Vi der bor her, har differencerede støttebehov og er i dagtimerne beskæftiget på div. arbejdspladser.

I samspil med borgeren skaber og understøtter vi, der arbejder her, at bostedet er borgernes hjem.

Den enkelte borger oplever en høj grad af selvbestemmelse og støtte i at være et værdifuldt menneske, der kan noget og bidrager til fælleskabet, derfor deltager Connie og Sigurd, der er borgerrepræsentanter i ansættelsessamtalerne.

Den pædagogiske tilgang er forankret i en fælles teoretisk viden om betydningen af den tidlig tilknytning , objektrelation og neuropsykologi, der udmøntes i praksis.
Vi stiller høje krav til os selv om at arbejde med kontaktfuldhed og nærvær i relationen med vores borgere, der altid er i centrum.
Supervision bruger vi som et vigtigt redskab til at arbejde i dybden med fagpersonlige problemstillinger og belysning af hypoteser.
Skriftlig dokumentation og formidling er en del af vores dagligdag som vi vægter højt.
En synlig og nærværende ledelse , der i samarbejde med den faglige koordinator understøtter og prioritere medarbejdernes faglighed og sikrer et godt psykiske arbejdsmiljø.

Det er betydningsfuldt at sikre kontinuitet i borgernes liv derfor arbejder vi teamopdelt ,hvor der er indflydelse, ansvar og faglig sparring.
Vi Prioritere faglig udvikling , da vi stiller høje krav til kvaliteten af den pædagogiske indsats vi yder vores borgerer.
vi tilbyder vores nye kollega undervisning i forståelsen af den tidlige tilknytning, forsvarsmekanismer og positiv reformulering.

Vi har skiftende arbejdstider, dag, aften, rådighedsvagter og arbejder, hver 3 weekend i en fast 12 ugers plan.

Du skal kunne støtte de unge i den digitale teknologi , da Claus og Karen "Elsker I Pads og computerspil"

Støtte og vejlede gennem dagligdagens funktioner. "Ingrid vil gerne have hjælp til at blive vækket om morgenen, så hun kan nå sin bus". Kurt kan lide at være sammen om at gøre rent og lave mad, så går det hele lidt nemmere".

"Sofie og Kristian har brug for ,at du kan skrive veldokumenterede handleplaner .så de kan få tandlægehjælp og være sikre på ,at pædagogikken understøtter delmål og mål"
Tina , Claus og Laura vil gerne have hjælp til at sadle deres heste, når de går til ridning.
Dine kolleger har brug for , at du kan strukturere din dag og ændre kurs ,hvis det er påkrævet, være vedholdende og undersøgende i forhold til at finde den bedst mulige tilgang til borgeren , have en klar oplevelse af egne og andres grænser og kunne forvalte både humor og alvor i tilgangen til borgerne.
Og forventer , at du har let ved at læse teori og omsætte det til praksis og gerne med erfaring indenfor autismeområdet.

Stillingen skal gerne besættes pr. 1.4.2018

Er du blevet tændt i dit faglige engagement, så send os din ansøgning med fokus på din faglige tilgang og hvad du ønsker at bidrage med.

Har du lyst til at møde os og se bostedet, så kom til informationsmøde den 22.2.2018 kl.15.30.

Tilmelding er nødvendig på tlf. 43631060

Ansøgningsfrist: 1.3.2018 kl. 12
Samtaler afholdes den 12-13.3.2018
Boligerne Herstedøster Sidevej 13
2620 Albertslund
Kontakt for yderligere oplysninger: Faglig Koordinator Liselotte Ørnkilde
Tlf. 43631060

Hjemmeside:
www.herstedoster.dk

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst under principperne for Ny løn, hvor der kan forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kompetencer. Det er en del, af vores ansættelsespolitik, at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Dygtig pædagog søges til vores klub Baunegård

Skoler og Uddannelse

Albertslund
Da Sofia har valgt at læse videre, søger vi en ny dygtig pædagog til vores klub.Stillingen er på 37 timer med en formiddag i børnehaven. Stillingen er ledig fra 1. september, men vi er indstillet på at vente lidt på den rigtige.Fællesskab: I klubben...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Mindre vuggestue søger pædagog 34 timer i Albertslund

Børnehuset Rosenly

Albertslund
Rosenly er en integreret daginstitution, som er normeret til 34 vuggestuebørn fordelt på tre stuer i vuggestuen og 60 børnehavebørn, fordelt på 3 grupper.Vi er heldige at have en stor legeplads og have, og de fysiske indendørs rammer understøtter de...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:24. juli 2018

Baltorpskolen søger to pædagoger

Baltorpskolen

Albertslund
En pædagog til BFO (Ballerup fritidsordning) i fast stilling på 35 timer om ugen En ressourcepædagog til skole fritid i tidsbegrænset stilling på 15 timer om ugen. BFO-BALTORPSKOLEN SØGER UDDANNET P DAGOG TIL BFO BFO-Baltorpskolen afd. Fritter Fri, ...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:2. august 2018

Ressourcepædagog til Baltorpskolen

Baltorpskolen

Albertslund
Fra den 1.oktober, gerne tidligere søger Baltorpskolen afdeling Grantoften en uddannet ressourcepædagog til at varetage opgaver i ressourcecentret.Vil du arbejde sammen med os på en skole med engagement, holdånd, høje mål og kolleger, der hver dag g...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:7. august 2018

Distrikt Baltorp søger en pædagog til Børnehuset Bispevangen

Distrikt Baltorp

Albertslund
Stillingen som pædagog er på 35-37 timer ugentlig og ønskes besat snarest muligt. DISTRIKT BALTORPI Distrikt Baltorp er beliggende 6 børnehuse, hvoraf Bispevangen er det ene.De øvrige børnehuse hedder Kirstinevang, Kornblomsten, Stjernehuset, Granto...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:20. juli 2018