Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omsorgsfuld hjælper til skøn, multihandicappet pige på 7 år med epilepsi.

Vi søger ufaglært handicaphjælper til en stilling på gennemsnitlig 6,93 timer ugentlig. Timerne ligger fortrinsvis på tirsdage aftener fra kl. 18.30-21.30 og hver anden fredag fra kl. 17-21.

Har du erfaring med eller interesse for at arbejde med børn med særlige behov? og nyder du at være nærværende i samværet med børn? så er dette måske et job for dig.

Sød multihandicappet pige på 7 år.

Pigen er 7 år og bor sammen med hendes mor i nærheden af Bramming.

Hun er multihandicappet og kognitivt vurderes hun til at være ca. 8 måneder gammel. Hun er kørestolsbruger, hun lider af epilepsi og får sondeernæring.

Pigen har brug for hjælp til alle basale opgaver, og i forbindelse hermed anvendes forskellige hjælpemidler, som lift, badestol, ståstativ og kørestol.

Du vil også møde en pige, der når, hun ikke har brug for hjælp eller sover, nyder at ligge på gulvet, hvor hun kan bevæge sig frit rundt. Hun elsker at få vist legetøj med lys og lyde, eller hvis du læser en bog sammen med hende eller synger sange, som hun kan klappe til. Hun har ikke noget sprog, men når hun er vågen, kommer hun med høje lyde. Hun finder tryghed ved at holde i hånd, når hun er træt, men viser også tydeligt, når hun vågen og aktiv, at hun ikke har behov for det.

Din opgave

Opgaven går ud på, at du som hjælper varetager pigens behov for samvær, som beskrevet ovenfor og yder hjælp til personlig pleje, bader hende, skifter ble, giver sondemad, og medicin i forbindelse med epileptiske anfald.

Da du fortrinsvis vil få vagt i aftentimerne, skal du også hjælpe pigen i seng.

Pigens mor vil introducere dig til opgaverne, og vil de første gange, du kommer, være sammen med dig og pigen, så I kan lære hinanden at kende.Arbejdstider og løn

Stillingen er på gennemsnitlig 6,93 timer pr. uge.

Over en 2 ugers perioder, er der vagt tirsdage aftener fra kl. 18.30-21.30 og efter aftale med mor også nogle gange til kl. 22.30. Herudover er der vagt hver 2. fredag fra kl. 17-21.

De resterende ca. 2 timer, kan pigens mor anvende efter behov og planlægge i et samarbejde med dig og med 4 ugers varsel. Weekend arbejde kan forekomme i forbindelse hermed.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA og i denne stilling aflønning som ufaglært.

Forventninger til dig

  • Du er omsorgsfuld og tålmodig.
  • Du har eventuel erfaring med børn med særlige behov eller handicap.
  • Du har gerne erfaring med brugen af hjælpemidler, sonde og kendskab til epilepsi, men ikke et krav
  • Du er åben og lydhør overfor for morens ekspertise i forhold til pigens udfordringer og hvordan du håndterer opgaverne omkring pigen i forhold til sondeernæring, medicingivning, forflytninger osv.
  • Du skal have respekt for, at din arbejdsplads også er et privat hjem.
  • Kørekort og bil er en fordel i forhold til at komme til og fra hjemmet, da mulighederne for offentlig transport er begrænsede.
Ansøgning og kontakt

Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning, så hurtigt som muligt. Vi kalder løbende til samtale, og ansætter så snart den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Edith Møllvang, BPA-rådgiver og teamkoordinator på telefon 88 88 71 71.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.