Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OMSORGSFULD PÆDAGOG MED FOKUS PÅ INKLUDERENDE PÆDAGOGIK OG BØRNEPERSPEKTIVER SØGES TIL BØRNEHAVEN JORDKLODEN

Tør du at være autentisk i din relation med børn, og vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor faglig udvikling er en del af hverdagen, så er du den pædagog vi leder efter.

Vi har brug for en dygtig pædagog til at indgå i vores team 35 timer pr. uge fra 1.april, men gerne før, hvis muligt.

 

Velkommen indenfor i Børnehaven Jordkloden

Vi er en selvejende institution med 32 skønne og energiske børnehavebørn. Institutionen er kendt for at have fokus på et tæt og tillidsfuldt forældresamarbejde, med en engageret forældrebestyrelse, og ansatte med en stor lyst til at udforske de mange aspekter af den pædagogiske faglighed.

Jordkloden har et udviklende børnemiljø hvor der i allerhøjeste grad er fokus på børnenes trivsel og på at skabe en tryg og rar hverdag, hver eneste dag. Det gør vi bl.a. ved ikke at skælde ud, men ved at sætte klare grænser og være tydelige. Vi er sensitive overfor hvad børnene udtrykker og går dem i møde med dialog og omsorg.

Jordkloden er en børnehave med mange traditioner og fester, med en fast struktur i dagligdagen og perioder med temaarbejde, fx den årlige cirkusforestilling, hvor alle bidrager på hver deres måde. –måske har du din guitar med?

 

Det forventer vi af dig, som pædagog i Jordkloden

Stillingen vi tilbyder kræver, at du kan arbejde selvstændigt, og samtidigt har gode samarbejdsevner. Vi har ikke stueopdeling, men deler os op i mindre grupper i løbet af dagen, du skal derfor være primærpædagog for en gruppe på 8 børn i alderen 3 - 6 år. Dette kræver gode relationskompetencer både i forhold til at tage ansvaret for en tryg og udviklende relation til det enkelte barn, for at understøtte et inkluderende børnefællesskab og for at kunne tage ansvaret for et tillidsfuldt forældresamarbejde.

Arbejdet kræver stor faglig interesse, evnen til at bidrage til kollegial sparring og ikke mindst overskud til at være omsorgsfuld, nærværende og tydelig. Det er et stort plus hvis du er et kreativt, legende menneske med en positiv energi, som i høj grad vil lønne sig hos børnene. Du skal have mod til at give noget af dig selv og investere i fællesskabet, børnene og dine kollegaer.

Det forventes at du besidder skriftlige kompetencer med et pædagogisk perspektiv, f.eks. skal der skrives pædagogisk dokumentation, handleplaner, overdragelsesdokumenter mv.

Det er ikke et krav, men vi ser gerne at du har erfaring med pædagogisk sprogarbejde og at organisere og gennemføre pædagogiske aktiviteter med børnehavebørn. Arbejdsfællesskabet i Jordkloden er præget af dialog og en åbenhed overfor at turde lære nyt og være imødekommende overfor ny viden.

Vi arbejder normkritisk, hvilket blandt andet vil sige, at vi udfordrer traditionelle kønsstereotyper, vi reflekterer over skrevne og uskrevne normer og også vores egne roller. Derfor er det centralt at du har mod på at arbejde med dig selv og tør at udfordre egne forforståelser. Har man ikke kendskab til den normkritiske pædagogik er der mulighed for videreuddannelse.

 

Det får du, som pædagog i Jordkloden

Vi tilbyder et pædagogisk teamsamarbejde hvor refleksion, dialog og åbenhed er kernen.

Vi tilbyder et fagligt miljø med plads til forberedelsestid, tæt faglig ledelse, stort ansvar og plads til at du kan komme på banen med egne idéer og projekter. Har du en stor viden om naturen, rummet, er historiefortæller, kreativ, musisk, danser, så forventer vi at du bringer dig selv og dine kompetencer i spil.

Kulturen er kendetegnet ved, at alle tager et stort ejerskab, både ansatte og forældre. Børnene er også med-skabere af det liv, vi lever sammen i børnehaven.

En typisk dag starter med morgensamlingsgruppe, efterfulgt af frokost med din familiegruppe og til slut en eftermiddag i legegrupper. Den omskiftelig hverdag giver plads til en stor grad af frihed og selvstændighed i dit arbejde, og samtidig er der en pædagogisk fastsat rytme i huset, som du vil opleve som en stabil base. Samspillet mellem rutine og spontanitet kræver en indsats af den enkelte, men det lønner sig i, at alle er en del af fællesskabet og har mulighed for at bidrage med noget.

Hvis du kan se dig selv, som vores nye pædagog, så send os en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen bestyrelse og personale i Jordkloden

Ansøgningen skal indeholde CV, referencer, meget gerne anbefaling, samt en beskrivelse af hvorfor du søger jobbet, og hvad du kan tilbyde.
Vi forventer, at du har orienteret dig på vores hjemmeside www.jordkloden.kk.dk
Ansøgningen sendes til e-mail: 35471@kk.dk eller afleveres personligt.
Deadline: Mandag den 17. februar 2020 kl.. 12.00
Vi indkalder ansøgere til samtale, pr telefon onsdag den 19. februar. Har du ikke hørt fra os den 20. februar, er du ikke kommet i betragtning og din ansøgning makuleres forsvarligt.
Første runde samtaler afholdes den 24. og 25. februar.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.