Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omsorgsfuld pædagogmedhjælper til vuggestueteam i Forfatterhuset

Vi leder efter en medhjælper, der kan lide at lege og som kan lide at være udenfor i al slags vejr.

Vi har brug for en kollega, der er mødestabil, udadvendt, initiativrig og har et positivt sind. I en til tider hektisk hverdag er det vigtigt, at du både kan samarbejde, men også handle selvstændigt. En stor del af hverdagslivet handler om at være i øjenhøjde med børnene, udvise omsorg og tryghed og sætte spændende og involverende dialoger og aktiviteter i gang. I dagligdagen er der mange rutiner over dagen, som bl.a. indebærer en del praktiske opgaver, som du skal være indstillet på at være med til at løfte.

Forfatterhuset åbnede i 2012 og ligger i De Gamles By på Nørrebro i et fantastisk børnehus. I Forfatterhuset er der plads til 170 små Nørrebrobørn i alderen 0-6 år fordelt på ti stuer. Vores område er dejligt grønt og næsten bilfrit, så selv om vi er midt i en storby, føles det både landligt og tæt på naturen.

Personalet i Forfatterhuset har opbygget en kultur og stemning, der er imødekommende, omsorgsfuld og pædagogisk velbegrundet. I Forfatterhuset er vi inspireret af norditaliensk pædagogik fra Reggio Emilia-området, som bl.a. kommer til udtryk i det pædagogiske arbejde og på måden vi strukturerer os på. Vi arbejder med rummets betydning, æstetiske læreprocesser, barnets spor og ReMida-materialer.

Forfatterhuset er en del af Nørrebro/Bispebjerg Klynge C, som består af Børnehuset Urtehaven, Kastaniehuset, Kernehuset, Guldsmeden og Hulahophuset.

Ansættelsesvilkår
Medhjælperstillingen er på 34 timer ugentlig og er ledig fra den 9. marts 2020.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte institutionen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. februar 2020
Vi forventer at holde samtaler i uge 10.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.