Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omsorgsfuld pædagog/pædagogmedhjælper til barselsvikariat i Børnehuset Vestre Teglgade

Er du omsorgsfuld, og synes du, at 0-3-årige børn er fantastiske små mennesker. Værdsætter du kvaliteten af de små ting i hverdagen, og begejstres du sammen med børnene over dette, så kom og bliv en del af vores hold.

Børnehuset Vestre Teglgade søger en omsorgsfuld pædagog/pædagogmedhjælper 34 timer om ugen i et barselsvikariat til vores fantastiske vuggestue med start den 1. august.

Børnehuset Vestre Teglgade er en nyere integreret institution med tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Institutionen ligger i det nye spændende Teglholmen tæt ved Sydhavn Station og midt imellem de karakteristiske kanaler.

I vores pædagogiske virke arbejder vi ud fra en professionel og anerkendende tilgang, hvor vi vægter at skabe et trygt, nysgerrigt, eksperimenterende og legende børneliv.
Vi har fokus på relationer, sprog og opmærksomhed. Disse tre elementer mener vi udgør grundstammen for alt andet. Hvis disse tre elementer er til stede, er vi – børn og voksne – i stand til at indgå i sociale sammenhænge, lære af dem og tilbyde egne ressourcer til fællesskabet. Vi øver derfor både børnenes individuelle færdigheder og fællesskabets kompromisser.

Vi forventer, at du er med til at støtte op omkring de eksisterende aktiviteter i huset, kan byde ind med nye ideer og er fleksibel i forhold til at skulle hjælpe til i forskellige sammenhænge.  

Vi er en pædagogisk højkvalitetsinstitution med løbende kompetenceudvikling og vidensdeling hos medarbejderne. Vi værdsætter det gode arbejdsfællesskab og den høje faglighed, som vi repræsenterer.
I 2020 er vores fokusområde videoreflektion som feedbackmetode og sprogunderstøttende miljøer, og du vil derfor få mulighed for at bidrage med din pædagogiske faglighed inden for rammerne af vores pædagogiske fundament og strategiplan.

Vores forventninger til dig

  • At du brænder for at arbejde med vuggestuebørn
  • At du er nærværende, omsorgsfuld og anerkendende i din relation til børnene
  • At du synes, det er spændende at finde gode ideer og løsninger sammen med dine kollegaer – du er nysgerrig
  • At du har blik for din fysiske tilstedeværelse, at du ved, hvor børnene er og har fokus på at skabe et læringsrum, hvor det er tydeligt for børnene, hvad de kan lave, og hvor de kan lave det
  • At du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. Kan se dig selv udefra og er åben for andres perspektiver
  • At du kan tage initiativ på egen hånd og kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere den pædagogiske hverdag samt tværgående opgaveløsning
  • At du har et positivt livssyn og er udadvendt, imødekommende og vægter samarbejde med forældre og kolleger højt

Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 34 timer ugentlig med start den 1. august og løber frem til midt i marts 2021.
Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.
Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. 

Vil du vide mere
Er du interesseret i at vide mere om os eller komme forbi til en rundvisning, inden du søger stillingen, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Tine Høffner Krogh på 6060 9033.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte uddannelsesbevis og cv.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 1. juli 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.