Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omsorgsfuldt studiejob - handicaphjælper.

Handicaphjælper søges til ung pige i Værløse

Er du interesseret i et hyggeligt job, i privat hjem der giver stort plus på cv'et ift pleje, empati og omsorg, og er du en ung, glad og ansvarlig kvinde med forståelse for, hvor vigtigt du vil være for mit velbefindende og min hjemmetid - så kan du måske passe godt på mig og blive en god ven? 

Om Jobbet  Du vil få en makker, der sammen med dig deler de timer, der er 3 hverdage om ugen, 3 weekenddage (lørdag eller søndage) om måneden og diverse løst aftalte omkring ferie-fridage eller andet. 

Hverdagene er tirsdage og fredage kl. 15.00-21.00, torsdage 16.00-21.00 – dvs 17 timer ugentligt fordelt på de 3 vagtdage. Weekenddage er fra kl. 10.00-16.00 ca.

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt.

Lønnen er efter udmålte takster for Furesø Kommune.

Hvem er jeg, og hvad har jeg brug for?

Jeg er en ung pige på 18 år, der bor sammen med min mor og far og to tykke katte i Værløse – tæt på stationen.

Jeg sidder i kørestol, har ikke noget sprog men med mimik, lyde mm, skal jeg nok få fortalt, hvordan jeg har det. (Det skal man jo lige lære og derfor være åben overfor). Jeg kan ikke foretage mig noget selvstændigt. Jeg kan have smerter i maven og være meget spændt op af min spasticitet. Jeg skal have hjælp til alle daglige og praktiske gøremål i min hverdag – dvs madgiving, inhalationer og C-PAP, medicin i mavesonde, lejring, toilette og hygiejne i det hele taget mv. Mine forældre oplærer i al pleje og pasning. Evt følordning med nuværende hjælper.

Når det så er overstået, er det tid til det spændende – og det er her, jeg især vælger netop dig. Jeg kan lide at få massage, se musikvideoer, få læst Vi Unge eller bøger, gå på biblioteket eller i biografen, få fodbad, bage kager…… og hvis du er kreativ, eller du kan finde på nogle gode aktiviteter, som vi kan hygge med sammen, er det helt perfekt.

Du må gerne have erfaring med hjælperjobbet generelt, men det er ikke et krav. Rygere foretrækkes ikke.

Det forventer jeg af dig:  - At du er ydmyg ift at lære mig at kende og evner at sætte dig ind i mine behov. - At du kan give og modtage konstruktiv kritik.   - At du er stabil, fleksibel og kan træde til ved sygdom/ferie.   - At du formår at respektere balancen i at din arbejdsplads, er mit hjem.  

Ansøgning   Såfremt at du er interesseret så send din motiverede ansøgning og cv til min mor Lone Klittegaard e-mail.: lone.henriette@gmail.com hurtigst muligt. Vi kan tage en 1. snak via Messenger eller Facetime inden et evt. møde.

Skulle du have spørgsmål, er du også velkommen til at tage kontakt til min mor, der er arbejdsleder Lone Klittegaard på tlf.: 23 39 08 61.

Jeg har en BPA-ordning, det vil sige at min mor er arbejdsleder og Olivia Danmark er arbejdsgiver.

Bemærk venligst at der ansættes uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.