Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omsorgsmedhjælpere til botilbuddet Lynghuset (vikariater)

Botilbuddet Lynghuset ligger i Københavns Nordvestkvarter og har 29 borgere boende. Borgerne er voksne udviklingshæmmede med multiple funktionsnedsættelser – alle har brug for omfattende socialpædagogisk støtte og omsorg, samt sundhedsmæssig pleje. Borgerne bor i egne lejligheder, der er fordelt på fire etager. Boligerne er forholdsvist nybyggede, og der er indrettet fællesrum og køkken på hver etage og vi har gode udearealer. Vores interne dagtilbud tilbyder socialt samvær og aktiviteter i dagligdagen, samt større arrangementer, der følger højtider og traditioner.  
 
Borgerne i Lynghuset bliver set og mødt som unikke individer – vi har fokus på forståelsen af non-verbal kommunikation, og borgerens kommunikation skal altid blive mødt ligeværdigt og myndigt. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang med fokus på autentisk nærvær, sansestimuli med kropskontakt og oplevelsen af livskvalitet uafhængigt af udviklingsniveau.  
 
Det pædagogiske arbejde og dagligdagen bliver planlagt med den enkelte borger som udgangspunkt. Lynghuset har et stærkt tværfagligt samarbejde i forhold til mestring og aktiv deltagelse i borgerens eget liv. Vi gør alt, hvad vi kan for, at borgeren vedligeholder og udvikler sine kompetencer, hvis det er muligt. Vi har fokus på professionel feedback og kommunikation. Som omsorgsmedhjælper/tilkaldevikar kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at bestå af:  
  • at skabe en positiv relation til borgerne og herigennem hjælpe dem med at opnå høj livskvalitet  
  • at hjælpe til personlig hygiejne og pleje  
  • medicingivning.
Løn- og ansættelsesforhold  
Vikariaterne er på 3-12 måneder, er på 15-35 timer ugentligt og indeholder vekslende arbejdstider dag/aften og arbejde hver anden weekend. Desuden tilbyder vi også nattevagtsvikariater. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune. Der indhentes referencer ved ansættelse. Stillingerne er til besættelse den 1. april 2018.
 
Yderligere oplysninger  
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Christina Krindel Larsen på 2464 7801, afdelingsleder Rikke Bruun på 5152 7383 eller afdelingsleder Jesper Bertram Andreasen på 2155 4413. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 27. februar 2018.  
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her