Omsorgspersonale - tid til den enkelte borgerHar du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund? Og vil du arbejde på et af vores velfungerende bosteder, hvor du kan sætte beboernes behov i forreste række i tæt samarbejde med dygtige og hjælpsomme kolleger?

Selvfølgelig har vi travle dage, men vi har en ganske fin normering, som giver os den kvalitetstid med den enkelte beboer, som man ikke altid finder i vores branche,” forklarer socialchef Tina Søgaard.

Velkommen til Altidens botilbud
Fælles for begge vores huse er, at de er indrettet med egne lejligheder, egne haver og rummelige fællesarealer. Og du mærker straks den hjemlige atmosfære. Her er det rart at være, for det oser af god stemning, livsbekræftelse, vilje og stærkt fællesskab.

  • Søger du stillingen til vores botilbud i Gilleleje, vil du møde vores 6 dejlige beboere i alderen 50-75 år, som har forskellige typer af hjerneskader. Her kan du søge som nattevagt eller som afløser.
  • Søger du stillingen i Græsted, vil du bruge dagene sammen med 8 dejlige beboere med fysiske handicap i alderen 25-55 år. Her kan du søge en fast stilling eller som afløser.
Vi har et helt unikt fællesskab – både imellem os kolleger og beboerne. Det er den slags, der gør, at jeg tager glad på arbejde hver dag,” fortæller din kommende kollega Maria.

Vær med til at skabe et indholdsrigt liv
Du bliver en fast del af beboernes dagligdag, når du:
  • giver den fysiske og mentale støtte, som de har brug for
  • hjælper med personlig pleje og planlægning af hverdagen
  • deltager i planlægningen og afholdelse af aktiviteter – fx koncerter, fester eller gåture i vores naturskønne omgivelser
  • indgår både i dag- og aftenvagter (vi er meget fleksible ift. planlægningen, så det passer med dit privatliv).
Vi går til nye opgaver og udfordringer med et friskt sind og ja-hatten på. På den måde er der ikke det, vi ikke kan løse – altid med et smil på læben og med beboeren i fokus,” fortsætter Tina.

SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller pædagog, som:
  • gerne vil arbejde i fin balance imellem det sundhedsfaglige og pædagogiske
  • er empatisk, omsorgsfuld og lyttende – både over for beboere og kolleger
  • har mod på at tænke kreativt og løsningsorienteret for at skabe den bedste hverdag for beboerne.
Er du vores nye kollega?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal arbejde hos os? Så kan du kontakte socialchef Tina Søgaard på 3078 5414 eller stedfortræder Charlotte Thaning på 41741706.

Send din ansøgning til os via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.