Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Onboarding sygeplejerske

Prøv at tænk tilbage på dengang du startede dit sygeplejerskeliv – Hvilke følelser stod du med dengang, og hvordan var din introduktion til din sygeplejerskestilling egentlig? ”

Der er brug for flere sygeplejersker – og patienterne er ganske enkelt bedst tjent med, at der er kompetente sygeplejersker omkring dem. Derfor vil vi i Neurologisk afdeling gøre det muligt, at tilbyde et stjerne-introforløb til den nyansatte i plejen dog med særligt fokus på sygeplejegruppen.

Kunne du tænke dig at være den, som skaber de bedst mulige rammer for de nyuddannede og nyansattes start? - Så har du muligheden som vores nye Onboarding-sygeplejerske?

Formålet med denne funktion er, at skabe tryghed, sikre oplæring i speciale- og tekniske procedurer og indføre den nyansatte i afdelingens kultur og fællesskab. Forskning fra blandt andet Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at introduktion af nyuddannede til en ny arbejdsplads har en positiv og langsigtet effekt på arbejdsmiljø, helbred og tilknytning til arbejdsmarkedet.

Helt lavpraktisk vil vi, med ansættelsen af dig, godt sikre, at det fra dag ét – eller sågar før dag ét – organiseres at den nyansatte ankommer i afdelingen. Introduktionsprogrammet skal emme af sygepleje og kvaliteten heri, men lavpraktiske ting som taskeskab og dueslag til personlig post skal der være styr på, så man føler sig ventet og velkommen. Det er hensigten at introduktionsforløbet skal være så struktureret, så den nyansatte ikke er i tvivl om lige præcis de krav og forventninger der er. På den måde overlades så lidt som overhovedet muligt til tilfældighederne, og den nyansatte kan præstere sit allerbedste. Introduktionsforløbene som du skal planlægge er tiltænkt at strække sig over ca. 6 måneder, og her vil du være den rollemodel, der afholder løbende superviserende samtaler. Alt dette er selvfølgelig i tæt samarbejde med din afdelingssygeplejerske, men du skal være klar på, at din rolle bliver central i introduktionsforløbene.

Forventninger til dig:

 • Du har gåpåmod og ser og italesætter vigtigheden af sygeplejen i enhver omsorgsopgave

 • Du har en positiv smittende energi, og én der markant sætter sig i front for den gode sygepleje – Det vil sige, at du er sygeplejerske med et stort S.

 • Du har erfaring i den neurologiske patientgruppe, kender til almindelige procedurer, pleje- og behandlingsopgaver og kan fremsøge viden herom

 • Du kan strukturere din arbejdsdag, men samtidig videreformidle dine overvejelser og prioriteringer til den nyansatte

 • Du er empatisk, lyttende, støttende og rummelig samt bestrider læringspædagogiske overvejelser, hvorigennem du evner at have en anerkendende læringsstil

 • Du har mod på at påbegynde en masteruddannelse inden for det sundhedsfaglige-/pædagogiske felt, som skal bidrage til dit videre faglige niveau

  Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Tilrettelægge, videreudvikle og vedligeholde introduktionsprogrammet for nyansat personale, sammen med den kliniske sygeplejespecialist og afdelingssygeplejersken, så dette materiale integrerer afdelingens centrale værdier i sygeplejen
 • Initiere netværksdannelse og faglige måltætninger. Du får på SUH et netværk bestående med andre i en lignende stillingsfunktion
 • Afholde og bistå opfølgnings- og refleksionssamtaler
 • Deltager i weekend-, aften og nattevagter med superviserende hensigt i det omfang det giver mening
 • Iværksætte og tilrettelægge simulationstræning og/eller Skills Stations tilrettelagt til den nyansatte
 • Supervisere mentorer i afdelingen, hvor I sammen følger op på hvordan det går med den enkelte nyansatte

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.