Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Onkologisk afdeling for urologiske og sjældne kræftsygdomme søger sygeplejersker til 3 vikariater, 1 år af 37 timer/ugen, med mulighed for forlængelse.

Vi er i Team 5, i lykkelige omstændigheder og søger derfor tre sygeplejersker til barselsvikariater, af 12 måneders varighed, med mulighed for forlængelse.

I vores team modtager vi patienter med fortrinsvis uro-onkologiske diagnoser til medicinsk kræftbehandling, men behandler også patienter med sjældne kræft diagnoser. Team 5 består af et ambulatorie og et sengeafsnit og personalet er tilknyttet begge steder, da vi vægter kontinuitet for patienterne både mono- og tværfagligt. I sengeafsnittet plejer og behandler vi, både patienter der er indlagt på grund af akutte bivirkninger til medicinsk behandling og stråleterapi, og giver medicinsk kræftbehandling. Patienterne er i forskellige stadier af deres sygdom, hvorfor vi giver behandling med både kurativt- og palliativt sigte.

I starten vil oplæringen fortrinsvis være i sengeafsnittet, da det er vores erfaring du her får det bedste afsæt, for at lære vores speciale.

Teamet består af 26 sygeplejersker og én Social og Sundheds assistent, én Klinisk Sygeplejespecialist, én Uddannelsesansvarlig Sygeplejerske, én Assisterende Afdelingssygeplejerske og én Afdelingssygeplejerske. Vi har én professor, to overlæger og tre afdelingslæger. Vi varetager uddannelse af både læger, sygeplejersker og Social og Sundheds Assistenter.

Vi tilbyder:
• Struktureret introduktion og oplæring
• Kursus i medicinsk kræftbehandling
• Tværfaglig handlingsplan for onkologisk klinik 2018-2020, hvor fællesbeslutningstagning, styrkelsen af sygeplejeforskning, plejeansvarlig sygeplejerske og behandlingsansvarlig læge, pårørende indsats og indsats med fokus på børn som pårørende
• Ugentlige sygeplejekonferencer og en ugentlig tværfaglig konference
• Engagerede og positive kollegaer, der vægter og yder sygepleje på et højt fagligt niveau
• Engagerede Tillidskvinde og Arbejdsmiljø repræsentant
• Rulleplan hver 6. uge/ hver 3. weekend /ca.4- 6 vagter på en 6 ugers plan

Vi ønsker en ny kollega som:
• Har sygeplejefaglig erfaring, gerne indenfor urologien eller onkologien
• Er engageret og bidrager til sygeplejefaglig udvikling
• Har en positiv tilgang og har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø
• Er stabil i fremmøde

Kunne vi have vagt din interesse eller har du brug for yderligere information, er du også velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Brasgaard Silberbauer på telefon 35451161.

Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfrist er den 19. april 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 17.

Link til stillingsbeskrivelse:
https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=a0900cd0-90c3-4955-afd7-d6e8e08ac6c9&cid=342


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her