Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Onkologisk og Palliativ Afdeling søger en sygeplejerske pr. 1. januar 2021

Er det onkologiske og palliative speciale noget for dig? Har du interesse i at dygtiggøre dig indenfor specialet? Så er du måske vores nye kollega?

Om afdelingen:

Onkologisk og Palliativ Afdeling varetager den medicinske pleje og behandling af onkologiske og palliative patienter i Nordsjælland med primært bryst-, lunge- samt mavetarmkræft.

Afdelingen består af et sengeafsnit med 16 pladser og et ambulatorium, hvor der dagligt møder ca. 50-60 patienter til behandling og kontrol. Integrationen mellem sengeafsnit og ambulatorie giver god dynamik, fleksibilitet samt udvikling.

Sengeafsnittet varetager udelukkende patienter med onkologiske problemstillinger eller som er i den sidste palliative fase.

I sengeafsnittet arbejder vi med fokus på tværfaglighed og holder tværfaglig konference og supervision ved afdelingens psykolog fast 1 gang om ugen.

Al plejepersonale fra ambulatorium og sengeafsnit deltager i vagtdækning og weekendarbejde således, at de fleste arbejder hver tredje weekend og har cirka 4 - 5 vagter på fire uger.

Det er muligt fortrinsvis at arbejde i 2 holds-skift, og vi prioriterer at planlægge med stor hensyntagen til den enkeltes vagtønsker.Stærkt fagligt miljø:

Vi er en engageret personalegruppe, der ønsker at give vores patienter og pårørende en professionel pleje og behandling.

Som sygeplejerske på Onkologisk og Palliativ Afdeling vil du indgå i et tæt og tværfagligt samarbejde mellem læger, fysioterapeuter, psykolog og præst. Vi har fokus på det tværsektorielle samarbejde for at fremme den gode udskrivelse.

Sygeplejepersonalet har forskellig erfaringsmæssig baggrund med både mindre og mere erfarne sygeplejersker, der giver god dynamik og med forskellige perspektiver på kompleks sygepleje.

Vi prioriterer løbende undervisningstilbud, herunder onkologisk grundkursus, tværfaglige temadage og konferencer samt specialespecifikke dags- og eftermiddagskurser. Derudover tilbydes du som ansat i afdelingen supervision ved psykolog.


Om stillingen:

Vi ønsker at ansætte en sygeplejerske gerne med onkologisk eller palliativ erfaring, der kan lide det tværfaglige samarbejde.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer, eller efter ønske. Tiltrædelse ønskes 1. januar 2021, men kan forhandles.Vi forventer af dig, som ny kollega

  • At du er ambitiøs med din sygepleje og ønsker at gøre en forskel for den onkologiske og palliative patient i alle faser.
  • At du har lyst til at dygtiggøre og udvikle dig indenfor det onkologiske og palliative speciale
  • At du er nysgerrig og engageret i din egen videreudvikling som sygeplejerske
  • At du praktiserer tværfagligt samarbejde i god tone og åben dialog
  • At du er åben for gensidig sparring i forhold til de udfordringer og dilemmaer, vi som sygeplejersker møder i en hverdag med svært syge patienter og deres pårørende


Skulle du blive vores nye kollega vil du få en individuelt tilrettelagt introduktion, som foregår med personlig mentorordning i ½ år, og hvor du den første måned følges med din mentor i alle vagtlag.

Vi har sygeplejerske med specialfunktion ifht introduktion og oplæring i afdelingen.Læs mere om afdelingen på vores hjemmeside

Yderligere information:

Hvis du gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Munch Børgesen på telefon 24 60 48 92

Du er også velkommen til at lave en aftale om at kigge forbi til en uformel samtale, så vi alle kan få en fornemmelse af et gensidigt match.Ansøgningsfrist er den 21.10 kl. 12. og samtaler afholdes tirsdag i uge 44


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.