Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Online Marketing Specialist

Vi har travlt – heldigvis! Derfor søger vi en dedikeret, selvstændig, løsningsorienteret, humoristisk, målrettet og ikke mindst frisk Online Marketing Specialist. Vi arbejder både på fælles projekter og håndterer samtidig hver især vores egen kundeportefølje. Vi laver webløsninger i alle størrelser, former og formater. 

Vi forventer, at du … 

… kender følgende områder som din egen bukselomme: 

- SEM
- SEO
- SMO
- CR optimering
- Content Marketing
- Online marketing strategi

Desuden ville det slet ikke være skidt, hvis du også har kendskab til: 

- JIRA
- E-commerce
- Projektstyring
- Agile udviklingsprocesser
- Drupal og Magento

… kan håndtere stramme deadlines, tekniske udfordringer og fart over feltet ...

… er vant til at arbejde selvstændigt og ligeledes kan arbejde på gruppeprojekter. Scandesign har kontor ved Langelinie i København og beskæftiger 15 ansatte fordelt på grafiske designere, programmører og projektledere. Vi er i rivende udvikling og har høje ambitioner. 

Vi skaber vores egen fremtid, og alle er med til at præge virksomheden i den rigtige retning. Det er vigtigt for os at have et godt arbejdsmiljø med godt humør, inspirerende kollegaer, spændende projekter og lejlighedsvise ture ud i det blå. 

Lyder det som noget for dig, så ring og hør nærmere omkring jobmulighederne hos partner Martin Palmqvist på tlf. 35 39 38 33. 

Send motiveret ansøgning og CV til info@scandesignmedia.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her