Online Marketing Specialist

Har du bred erfaring med online marketing, er vant til at have tæt kundekontakt og er indehaver af veldokumenterede resultater? Så se her!

Kan du derudover kombinere din dybe forståelse for online marketing med data, teknik, marketing automation og Google Analytics, og samtidig forstå at eksekvere strategien, så skal du søge stillingen hos Shape Marketing som Online Marketing Specialist.

Du vil indgå i et stærkt team med kompetente kollegaer, hvor dine ansvarsområder blandt andet vil bestå af:

 • Udvikling og eksekvering af online marketing strategier
 • Opsætning og optimering af online marketing kampagner, på tværs af kanaler, i tæt samarbejde med resten af teamet
 • Projektledelse - både internt og eksternt
 • Rapportering af KPI'er, cases, projekter mm.
 • Rådgive og supportere kunder
 • Udarbejdelse af Inbound Marketing, Content Marketing og leadgenereringsstrategier
 • Kunderejseoptimering
 • Udvikling og eksekvering af contentstrategier
 • Undervisning og rådgivning hos kunderne
 • Opsættelse af automatiserede marketingflows baseret på brugeradfærd

 

Du skal have dokumenterede resultater med Facebook annoncering, Google Analytics og emailmarkedsføring. Det er ydermere en fordel, hvis du har erfaring med SoMe annoncering generelt, Googles portefølje af produkter og en stor ærgerrighed efter at vide mere om hele den online platform

 

Vi tilbyder dig:

 • Kompetente kollegaer til samarbejde og sparring
 • Løn efter kvalifikationer, kompetencer og ansvar
 • Efter- og videreuddannelse inden for dine kompetencerområder
 • Centralt placeret kontor i Aalborg med fjordudsigt, plads til at være selvstændig og kreativ, gode kollegaer, sjove arrangementer og seriøse, faglige arrangementer

 

Du er velkommen til at kontakte CEO Henrik Lind på mail: hel@shapemarketing.dk eller mobil: 30 68 09 58, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Vi indkalder og holder samtaler løbende, og ansætter når vi har den rigtige kandidat. Derfor er det vigtigt, at du sender os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail: info@shapemarketing.dk, og mærket emnefeltet med “Online Marketing Specialist”.

 

Shape Marketing ApS er et datadrevet digitalt bureau med stærke kompetencer inden for SoMe, rådgivning og sparring. Vi bevæger os konstant 360 grader om den digitale tilstedeværelse. Vores løsninger formes og tilpasses virksomheder med målet om en øget online tilstedeværelse og ROI. Bureauet er grundlagt af to marketingkreatører med over 20 års erfaring fra branchen. Shape Marketing tegner gerne uden for stregerne for at forme den helt rigtige løsning til dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studiejob - SEO/Adwords ekspert til webshop

BARSLUND INVEST ApS

Er du super skarp til Google AdWords, SEO og i det hele taget et geni til online-markedsføring, så er du måske vores nye studiemedhjælper. Barslund Invest ApS står bag webshoppen lovenplay.dk som er en erotisk shop med salg af sexlegetøj, lingeri sa...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Adwords - SEO - Facebook ADS

Jollykids ApS

Vi søger en som kan udføre følgene. AdwordsSeoFacebook ADS Du skal også kunne håndtere grafiske opgaver - Gerne erfaring med Magento..
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kommunikations- og Marketingmedarbejder til MARTEC

MARTEC

MARTEC søger en kommunikations- og marketingsmedarbejder til at udvikle, koordinere og gennemføre vores mange forskellige profilerings-, markedsførings- og rekrutteringsaktiviteter. Du udvider vores nuværende team inden for kommunikation og marketin...