Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OnlinePlus søger skarp projektleder til online markedsføring

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830574Phoenix-38fba84112018-06-12T00:00:00OnlinePlus søger skarp projektleder til online markedsføring

OnlinePlus søger skarp projektleder til online markedsføring 

 Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende web- og contentbureau, med placering i Odense? Kan du holde mange bolde i luften samtidig med du bevarer en godt overblik? Har du flair for sublim kundehåndtering og kan skabe det perfekte rum for dine kollegaer – så læs her: 

 OnlinePlus har travlt og vækster med kunder i hele Danmark. I samarbejde med dine kollegaer inden for marketing, er det vores opgave at skabe salg for vores kunder.  

Derfor søger vi en projektleder til vores marketingafdeling. Vi søger en struktureret og engageret projektleder til at varetage den daglige koordinering af vores mange marketingkunder. Din hverdag vil primært bestå af rådgivning omkring forretningsmuligheder, projektstyring af opgaver, kontinuerlig opfølgning, tage del i det udførende arbejde på tværs af ydelser og optimering af kundens løsning. 

Der ud over er det vigtigt, at du kan give dine kollegaer en sjov, udfordrende og struktureret hverdag – også når det hele går lidt hurtigt. 

 Om dig: 

 • Du har erfaring fra projektledelse
 • At du er et åbent menneske, der er god til at kommunikere
 • Er sublim organisatorisk og planlægningsmæssigt 
 • Du har styr på de grundlæggende principper inden for: SOME, SEO, Adwords, E-mail marketing 
 • God forretningsforståelse
 • Du følger med i udviklingen og rådgiver resten af organisationen omkring hvordan vi bedst muligt bruger udviklingen til vores kunders fordel.
 • Stor proaktivitet
 • Du er arbejdsom og nysgerrig.
 • Du er kvalitetsbevidst, grundig og har øje for at spotte de små detaljer, som skaber prikken over i’et.
 • Du er god til dialog med mennesker internt såvel som kunder
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Du taler og skriver flydende dansk

 

Om stillingen

 

 • Et job med mulighed for udvikling og hvor du kan sætte dit eget præg
 • Sparring med vores ledergruppe
 • Relevant arbejdsudstyr
 • En aktiv personaleforening
 • Løbende arrangementer
 • Personlig og faglig udvikling gennem interne såvel som eksterne kurser
 • Et godt miljø med super dygtige og behageligekollegaer 
 • Spændende kunder
 • En god fastgrundløn  
 • Pension

 ? 

Ansøgning: 

Såfremt stillingen har din interesse, bedes du sende din ansøgning og CV med tilhørende foto til Partner, Jimmy Vejlemark på e-mail: jv@onlineplus.dk ? 

Skriv ”Projektleder” i emnet på e-mailen 

Skulle du have en spændende profil på et SoMe er du velkommen til at tilføje det i ansøgningen – vi er mega nysgerrige. 

 

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Odense.  

? 

Ansøgningsfrist: 

Ansøgningsfrist er den 13. juli 2018. 

Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og evalueret. Først herefter vil alle ansøgere modtage et svar. 

 

Tiltrædelse: 

Tiltrædelse sker efter aftale, da vi gerne venter på den rette kandidat 

 

2018-07-14T00:50:27.423 OnlinePlus søger skarp projektleder til online markedsføring Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende web- og contentbureau, med placering i Odense? Kan du holde mange bolde i luften samtidig med du bevarer en godt overblik? Har du flair for sublim kundehåndtering og kan skabe det perfekte rum for dine kollegaer så læs her: OnlinePlus har travlt og vækster med kunder i hele Danmark. I samarbejde med dine kollegaer inden for marketing, er det vores opgave at skabe salg for vores kunder. Derfor søger vi en projektleder til vores marketingafdeling. Vi søger en struktureret og engageret projektleder til at varetage den daglige koordinering af vores mange marketingkunder. Din hverdag vil primært bestå af rådgivning omkring forretningsmuligheder, projektstyring af opgaver, kontinuerlig opfølgning, tage del i det udførende arbejde på tværs af ydelser og optimering af kundens løsning. Der ud over er det vigtigt, at du kan give dine kollegaer en sjov, udfordrende og struktureret hverdag også når det hele går lidt hurtigt. Om dig: Du har erfaring fra projektledelse At du er et åbent menneske, der er god til at kommunikere Er sublim organisatorisk og planlægningsmæssigt Du har styr på de grundlæggende principper inden for: SOME, SEO, Adwords, E-mail marketing God forretningsforståelse Du følger med i udviklingen og rådgiver resten af organisationen omkring hvordan vi bedst muligt bruger udviklingen til vores kunders fordel. Stor proaktivitet Du er arbejdsom og nysgerrig. Du er kvalitetsbevidst, grundig og har øje for at spotte de små detaljer, som skaber prikken over i et. Du er god til dialog med mennesker internt såvel som kunder Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar Du taler og skriver flydende dansk Om stillingen: Et job med mulighed for udvikling og hvor du kan sætte dit eget præg Sparring med vores ledergruppe Relevant arbejdsudstyr En aktiv personaleforening Løbende arrangementer Personlig og faglig udvikling gennem interne såvel som eksterne kurser Et godt miljø med super dygtige og behageligekollegaer Spændende kunder En god fastgrundløn Pension ? Ansøgning: Såfremt stillingen har din interesse, bedes du sende din ansøgning og CV med tilhørende foto til Partner, Jimmy Vejlemark på e-mail: jv@onlineplus.dk ? Skriv Projektleder i emnet på e-mailen Skulle du have en spændende profil på et SoMe er du velkommen til at tilføje det i ansøgningen vi er mega nysgerrige. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Odense. ? Ansøgningsfrist: Ansøgningsfrist er den 13. juli 2018. Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og evalueret. Først herefter vil alle ansøgere modtage et svar. Tiltrædelse: Tiltrædelse sker efter aftale, da vi gerne venter på den rette kandidat11Jobnet38fba841100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-13T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3284632OnlinePlus ApS11Havnegade 100F5000Odense CDKDanmark0
jv@onlineplus.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588790JobNet48392371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38fba841https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=38fba841https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38fba841&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38fba841&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Marketing/3.jpgMed et job indenfor Marketing bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Marketingmedarbejder lige noget for dig.12008771Dansk3Læse/ tale341920Marketingmedarbejder4Marketing355590239Jimmy Vejlemarkjv@onlineplus.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK